Ciprian Mihok la Pressalert LIVE: „Ciuhandu a lăsat o moștenire grea”. Care...

Ciprian Mihok la Pressalert LIVE: „Ciuhandu a lăsat o moștenire grea”. Care crede că este principala problemă a PNȚCD VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

ciuhandu 09_resize

Președintele interimar al PNȚCD Timișoara a declarat, la emisiunea Pressalert LIVE că, în ciuda celor patru mandate ca primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu a lăsat o „moștenire grea” filialei locale a partidului.

Tânărul țărănist consideră că fostul primar și-a câștigat pe drept mandatele, însă are o parte din vină și în declinul PNȚCD.


„Oamenii au calități și au defecte. Pe lângă cele patru mandate, Ciuhandu a lăsat o moștenire grea, organizație slabă de partid, atât județeană cât și municipală. Lucrurile s-au deteriorat de-alungul anilor, iar domnul Ciuhandu n-a avut capacitatea de a opri acest declin. El are calități ca om, are calități ca politician, a avut calități și ca primar, a câștigat mandate datorită meritelor sale. Dar nu a fost perfect, defectele au tras organizația în jos”, a declarat Ciprian Mihok.

Acesta este de părere că lipsa de unitate a dus PNȚCD pe marginea prăpastiei. „Problema PNȚCD este că toată lumea contestă pe toată lumea, nimeni nu respectă instituția. Sunt țărănist de 20 de ani, și nu am văzut a se lucra în echipă, a se închega o echipă, a se atrage oameni. Am fost 20 de ani alături de PNȚ, în PNȚ, chiar dacă nu am fost în prima linie”, a mai spus Mihok la Pressalert LIVE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.