Ciprian Mihok la Pressalert LIVE: „Vor fi alegeri la PNȚCD Timișoara până...

Ciprian Mihok la Pressalert LIVE: „Vor fi alegeri la PNȚCD Timișoara până pe 25 mai”. Pe cine invită să candideze VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

mihok 06_resize

Invitat la emisiunea Pressalert LIVE, președintele interimar al PNȚCD Timișoara a anunțat că apele tulburi din cadrul filialei locale sunt pe cale de a fi limpezite.

Ciprian Mihok a primit mandat din partea organizației centrale a partidului de a organiza alegeri în filiala Timișoara. „Cu siguranță până în data de 25 mai vom avea alegeri în PNȚCD Timișoara. Las deschisă democrației această competiție, pentru binele partidului.


S-a discutat, inclusiv la nivel central. Este mandatul pe care l-am primit și nu vreau să las să treacă această dată fără a organiza alegeri”, a spus Mihok la Pressalert LIVE.

Acesta îi invită să se implice atât pe cei doi țărăniști „grei” ai ultimilor ani, Gheorghe Ciuhandu și Adrian Orza, cât și pe consilierii locali Flavius Boncea și Bogdan Herzog, oameni cu care actuala conducere a partidului a avut o relație tumultuoasă.

„Fac apel inclusiv acestor colegi să vină alături de noi. Deschid această organizație, în interiorul partidului, tuturor celor care au ceva de spus. Va apărea în curând anunțul convocării adunării generale. Îi aștept pe toți să-și depună moțiunile alături de mine”, a declarat Ciprian Mihok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.