Circ la evenimentul de final de campanie al PMP Timiş. În ce...

Circ la evenimentul de final de campanie al PMP Timiş. În ce condiţii au aşteptat timişorenii pentru a se plimba cu balonul şi cum a fost sabotat Funeriu de staff-ul de campanie FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


p>FUNERIU CU BALONUL 10_resize

Final grandios de campanie pentru candidatul PMP Timiş Daniel Funeriu. Încă de ieri, departamentul de comunicare al PMP a trimis o invitaţie către presă, anunţând că Funeriu va încheia campania la înălţime, invitând jurnaliştii să ia parte o conferinţă de presă şi o plimbare cu balonul cu aer cald.

Evenimentul a fost programat în incinta unul club sportiv din colegiul 3, la ora 16.00. Puţinii participanţi, în mare parte membri de campanie, care erau prezenţi acolo la acea oră, au avut parte de o veste proastă. Plimbările cu balonul cu aer au fost decalate cu două ore, cel puţin în funcţie de bătaia vântului. Pentru a se adăposti de razele arzătoare ale soarelui, oamenii au fost nevoiţi să stea pe un mic teren acoperit, locaţie în care miroasea a excremente umane.

Candidatul PMP atât la alegerile europarlamentare cât şi la colegiul III nu a sosit la faţa locului la ora 16.00. Nici măcar la ora 17.00. Norocul celor care au aşteptat a fost că, fiind campanie electorală, au fost serviţi pe săturate cu suc, sărăţele şi mere verzi. Esenţa evenimentului a fost concentrată puţin mai departe de terenul urât mirositor, pe un stâlp acolo unde staff-ul de campanie a lipit pe un afiş cu circul Orlando un afiş electoral mic care anunţa numele candidatului şi faptul că Banatul e fruncea.

2 COMENTARII

  1. analfabetul infractor funeriu vrea sal votam bine mai interlop basist fara diploma la popoa sapca te votam si partidul mafiei poseta udrea hota sefa dela nana cu tigani sai dam flegme in fata ,basescu a primit azi la ct. gunoie securiste de hotii din pdl fugiti cu marul in gura ca porcul la ciresica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.