Circul uimitor îl aduce pe Mendo la Timişoara. Vezi când are loc...

Circul uimitor îl aduce pe Mendo la Timişoara. Vezi când are loc petrecerea

0
DISTRIBUIȚI

mendo

Amatorii de sound-uri electronice vor avea parte de o nouă petrecere cu invitaţi de seamă, sub numele de The Amazing Circus, evenimentul pus la cale de AllTimeClubbing avându-l ca invitat special pe Mendo. Capul de afiş al nopţii este un producător prolific născut în Elveţia, care se poate mândri cu peste 100 de release-uri în ultimii zece ani, printre cele mai cunoscute melodii ale lui numărându-se „Everybody I Got Him”, „Gringo”, „Aventuras” & „Inocencia”.


De-a lungul anilor a pus muzică în cele mai cunoscute cluburi din lume (Womb din Tokyo, Panorama Bar în Berlin, Cielo în New York, D-Edge în Sao Paulo, Ushuaïa, Pacha şi Booom din Ibiza) dar a susţinut şi seturi în cadrul unor festivaluri renumite ca Monegros, Balaton Sound, B My Lake, Electric Zoo sau One Festival.

Alături de activitatea sa de DJ şi producător, Mendo este ownerul casei de discuri Clarisse Records. Mendo este unul dintre cei mai în vogă artişti Cadenza Vagabundos. Pe afişul petrecerii se mai află Atapy, DJ-ul ale cărui single-uri au atras atenţia şi contribuţia unor artişti precum M.A.N.D.Y., Dubfire, Laurent Garnier, Ritchie Hawtin sau Djuma Soundsystem şi timişoreanul Eless. Biletele pentru evenimentul care va avea loc în Hala UTT (Splaiul Peneş Curcanul) sâmbătă 17 mai, de la ora 23, costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după, iar accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.