Conflict între două familii, terminat cu lovituri de cuțit și două persoane...

Conflict între două familii, terminat cu lovituri de cuțit și două persoane în spital. De la ce a pornit scandalul

0
DISTRIBUIȚI

criminalist redesteptarea

Un scandal monstru, care s-a încheiat cu două persoane internate de urgență in spital la Timișoara, a izbucnit în această după-amiază între două familii din localitatea timișeană Sudriaș.

Conform „Redeșteptarea”, un bărbat s-a dus acasă la vecinii săi, tată și fiu, pe care i-a învinut că i-au furat o drujbă.


De la această discuție, spiritele s-au aprins repede, iar una dintre gazde a pus mâna pe un par și la altoit pe vecinul care i-a acuzat de furt.

Acuzatorul nu s-a lăsat mai prejos și a scos un cuțit cu care l-a tăiat pe tatăl tânărului care-l lovise cu parul. Scandalul s-a încheiat după intervenția localnicilor, care au chemat și poliția. Bărbatul atacat cu cuțitul a fost rănit grav, având două plăgi în zona abdomenului și fiind necesară transportarea sa la spital elicopterul SMURD. Din tabăra cealaltă, bărbatul lovit cu parul a ajuns și el de urgență pe mâna medicilor, acuzând dureri în zona capului și a coastelor.

Criminaliștii au adunat probe de la fața locului și a fost demarată o anchetă, însă pe polițiști îi așteaptă o muncă foarte grea, deoarce părțile aflate în conflict nu vor să facă acuzații, iar vecinii susțin că nu au văzut cum a izbucnit conflictul.

Foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.