Contrabandist prins de polițiști aproape de granița cu Serbia. Ce mai transporta,...

Contrabandist prins de polițiști aproape de granița cu Serbia. Ce mai transporta, pe lângă țigări

3
DISTRIBUIȚI

IMG-20140516-WA0008Poliţiştii oraşului Deta au depistat, în trafic, pe DN 59 un tânăr de 33 de ani care transporta 7.480 de ţigarete de contrabandă. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au mai găsit în mașină și 27 de litri de… erbicid, fără documente de provenienţă. Tânărul își modificase interiorul mașinii pentru a putea transporta marfa de contrabandă.

Bărbatul a fost oprit în trafic la un control de rutină. ”Procedând la efectuarea controlului autoturismului, condus de un tânăr de 33 de ani, din Lugoj, poliţiştii au constatat că acesta transporta mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător, de provenienţă Serbia. În urma inventarierii, s-a stabilit că în interiorul autoturismului se aflau 7480 de ţigarete, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor vamali. Totodată, poliţiştii au găsit în autoturism 27 de litri de erbicid, a cărui proveninţă nu a putut fi dovedită”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă calificată şi transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase cu încălcarea prevederilor legale.


Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

DSC02287

Și poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Naidăş au descoperit 429 de pachete ţigări disimulate într-un autoturism. descoperirea a fost făcută în cadrul unei acțiuni pentru combaterea traficului cu țigări la frontiera cu Serbia.

”Un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit pentru control pe DN 57, între localităţile Oraviţa și Moldova Nouă, autoturismul marca Skoda Octavia condus de Ildiko R., în vârstă de 49 ani, domiciliată pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit nedeclarată şi ascunsă într-un locaş special amenajat sub partea din spate a maşinii (în spoiler), cantitatea de 429 pachete de ţigări maraca Fast, netimbrate”, a declarat Ermina Cristina, ofițerul de presă al instituției

A fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul în valoare de 27.000 lei a fost indisponibilizat la sediul SPF Naidăş.

3 COMENTARII

  1. Deci POLITISTII din cadrul Politiei Nationale !!!!!
    ASTA CRED CA SPUNE TOT DESPRE ACTIVITATEA CELOR DE LA FRONTIERA SI A VAMESILOR DE ACOLO !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.