Cozile de la poştă şi OCPI, subiect de interpelare în plenul CJT....

Cozile de la poştă şi OCPI, subiect de interpelare în plenul CJT. Ce promite Titu Bojin

2
DISTRIBUIȚI

traian lelescu 1 pConsilierul PDL Tiberiu Lelescu foc şi pară pe şefii de la Poştă  şi OCPI. La ultimul plen al consiliului judeţean, acesta a făcut o interpelare pe aceste teme cerându-i şefului Titu Bojin să ia măsuri urgente pentru binele populaţiei. „Am trecut pe la poştă săptămâna trecută, serviciile care sunt acolo, de o jenă pe care mi-e greu să o descriu.


Să stai trei ore la coadă pentru a ridica un colet. Sunt cozi interminabile e vorba de o singură persoană care face serviciile, acelaşi lucru se întâmplă și la altele. Aş dori să primesc răspuns de la  Poștă și la OCPI, sunt niște cozi… dacă ai o problemă cu un CF trebuie să stai două zile acolo. Conducătorul insituției trebuie să vadă ce se întâmplă. Eu am trecut întâmplător și pe la una și pe la alta, și vă rog să luați măsurile care se impun și să aplicați sancțiuni”, a spus Lelescu.

Bojin a admis că nu e de de competenţa lui să dea ordine la Poştă, dar a spus că „eu îl rog pe domnul secretar să facă adrese. Autoritate, din punct de vedere  al posibilității de  a-i trage de mânecă, nu pot să dispun ca să mai pună un om. Putem să îi sensibilizăm prin ceea ce scriem, putem să îi invităm să vină personal să ne spună posibilitățile pe care totuşi le au. Va trebui să îi chemăm”.

2 COMENTARII

  1. Daca sint aduse toate pilele si pe posturi de conducere au aparut, fosti mucitori ai acestei institutii, cu diplome facute la batrinete? De ce nu se aude nimic, despre aceia care au adus Posta , in acest hal? Totul se poate descoperi daca se vrea; asta este parerea mea. Acest lucru trebuie facut cu oameni competenti, cinstiti si curajosi! Dar se poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.