Cum îl încurcă statul pe primarul Robu în amenjarea parcărilor din Timişoara

Cum îl încurcă statul pe primarul Robu în amenjarea parcărilor din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

parcare-modex-5

Prezent astăzi pe teren pentru a inaugura strada Dunărea unde au fost efectuate lucrări de reparaţii pe o suparafaţă de 11.253 mp şi amenajate 21 de locuri de parcare cu 685.555 de lei, bani care au venit de la bugetul local, primarul Nicolae Robu nu a pierdut ocazia de a se plânge din nou de autoritățile statului. Întrebat ce se face cu terenurile dintre blocuri pe care oamenii parchează după bunul plac şi care sunt lăsate în paragină, edilul şef a spus „”sunt o grămadă de terenuri pe care încă de la începutul mandatului meu mă zabt să le aducem în patrimoniul primăriei pentru a le îngriji.


Ei, nu am reuşit, statul ţine de ele, iar pe de altă parte nici nu şi le îngrijeşte. Nu cunosc regimul de proprietate a acestor terenuri, dar ele nu dau o notă de civilizaţie Timişoarei”.

Legat de lipsa locurilor de parcare edilul spune că oamenii parchează pe spaţii verzi . „Eu spun mereu că Timişoara are nevoie de mii şi mii de locuri de parcare şi noi trebuie să înţelegem lucrul acesta şi să nu mai tot comentăm la orice deranj şi la orice intervenţie care se face pentru că peste tot unde am reuşit să facem amenjările şi dau ca exemplu cartierul Soarelui unde oamenii sunt încântaţi că nu mai ştiu ce e ală noroi. Robu a trecut şi la atacuri fără ţintă precisă spunând că mai nou maşina de zvonuri a nu ştiu cui lansează ideea că la amenajările pe care le facem în cartiere vom lua taxă pe locuri de parcare. Nici vorbă de aşa ceva, sunt locuri publice gratuite şi aşa vor rămâne”. Printre terenurile de care edilul are nevoie se numără şi cel de pe Borzeşti, dat la schimb odată cu demolarea Acvariului din centru oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.