Cum o ia fostul candidat PMP în colegiul 3 deputați, Daniel Funeriu,...

Cum o ia fostul candidat PMP în colegiul 3 deputați, Daniel Funeriu, pe urmele primarului Nicolae Robu în relaţia cu presa şi ce spune despre scorul obţinut de partidul său

4
DISTRIBUIȚI

robu funeriu mere costi duma

Candidatul PMP Daniel Funeriu o ia încet, dar sigur, pe urmele primarului Nicolae Robu, devenind extrem de iritat la întrebările ziariștilor. PMP-istul a susţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia a comentat rezultatele de la alegerile europarlamentare şi pe colegiul III.

„România reală este departe de mizeria care o conduce de la Bucureşti. Stând cinci ani la Bucureşti printre politicieni îmi pierdusem acestă speranţă, pentru că sunt oameni de foarte proastă calitate. Dacă am lua de pe stradă oameni şi i-am pune în funcţii de conducere, România ar duce-o mai bine.


Incapacitatea liderilor politici de dreapta de a găsi soluţia pentru a contracara PSD ul. Sunt de acord cu ce care au ironizat declataţiile lui Robu că dreapta a câştigat. Dacă ne-am fi unit, matematic i-am fi bătut măr pe pesedişti. Plimbatul cu bicicleta al domului Coifan, încăpăţânarea PDL de a prezenta un candidat irelevant şi incapacitatea mea de mobliza mai multe de 18% din votanţi au dus la realitatea că dreapta a pierdut, restul sunt poveşti”, a spus acesta.

În viziunea PMP-istului, uniunea dreptei trebuie să se facă pentru continuarea reformelor statului inţiate de Traian Băsescu, continuarea integrării europene, continuarea proiectului cu Republica Moldova. Întrebat cum comentează faptul că Nicolae Robu spune că scorul obţinut de el i se datorează fiind bazat pe afişele false tipărite care anunţau că şeful PNL Timiş nu îl mai susţine pe Coifan, Funeriu a spus că există un dicton care spune că mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii. Fiindcă i s-a cerut să răspundă la întrebare, Funeriu, la fel ca Nicolae Robu în vremurile de conflict cu presa a întrebat „ce anume nu înțelegeți?”, repetând ideea cu minţile cu o grimasă exasperată. Daniel Funeriu a mai spus că va avea astăzi o întâlnire cu primarul Timișoarei.

4 COMENTARII

  1. ,,Dacă am lua de pe stradă oameni şi i-am pune în funcţii de conducere, România ar duce-o mai bine” astea-s exact cuvintele lui DAN DIACONESCU ,el le-a rostit pentru prima oara acum mai bine de 2 ani si pe care le tot repeta .ceea ce nu vede lumea este ca voi sunteti doar niste coppy-paste ,numai gura-i de voi si unica indeletnicire ,menire a fiecarui politician al tarii este sa distruga .intai ati distrus intreaga industrie,acuma distrugeti firmele private .in guvernarea BASESCU -UDREA-BOC ati omorat o multime de firme .dar eu am speranta si siguranta ca va va veni randul la toti .anul asta alegerile pt europarlamentari in Franta ,Anglia,Grecia,Ungaria au fost castigate de extreme .nu se stie ce va fi in Romania peste 5 ani .

  2. Nu degeaba se spune ca omul cu „pixelul albastru” este narod…
    Cum adica dreapta (adica tot ce nu este PSD, UDMR sau Mircea Diaconu, presupun) a obtinut un scor ma ibun decat PSD?
    In orice caz, electoratul le-a dat acestor loseri un sut in dos – si ar fi cazul ca oamenii astia sa inteleaga ca nu suntg populari sau doriti de alegatori, dupa cum ar fi timpul sa priceapa – ca doar n-or fi toti tampiti – ca a venit rveamea cand Basescu este cam la fel de popular ca si Ceausescu….

  3. funeriu un interlop basist ,sa-ti fie rusine patricu ca nu am lovit copilul basescu securistul delireaza funeriu aconpaniaza haaaaaa ajunge ministru rasplata dar nu stie vorbi numai daca are o dama sai sufle ce sa zica ,asta om de stiinta fara diploma de bac,un laudaros lingau la gaina udrea si basula

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.