CUTREMURĂTOR Fetiță de nouă ani, ABUZATĂ SEXUAL de concubinul mamei sale. Ce...

CUTREMURĂTOR Fetiță de nouă ani, ABUZATĂ SEXUAL de concubinul mamei sale. Ce măsură a dispus instanța

3
DISTRIBUIȚI

comisari in duba

Un caz cutremurător a șocat o comunitate locală din vestul țării. O fetiță de doar nouă ani a fost abuzată de cel care ar fi trebuit să se comporte cu ea ca un tată. Concubinul mamei sale, G. Baciu, a abuzat-o sexual, în mod repetat, pe fetiță, până să fie reținut de polițiști.


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a lui G. Baciu pentru săvârşirea infracţiunii de viol, conform portalului arădean newsar.ro.

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Arad au admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. „În perioada ianuarie – februarie 2014, inculpatul Baciu G.,  în repetate rânduri, a abuzat-o sexual pe minora K. A. în vârstă de nouă ani, fiica persoanei cu care locuieşte de aproximativ doi ani, dezbrăcând-o, introducându-i degetul în organul genital şi încercând să o penetreze. Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, se arată într-un comunicat de presă remis sursei citate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

3 COMENTARII

  1. Ce bine ar prinde acum, patriei noastre, cate un proiect de proportii, ex. Canal Bega-Dunare, unde sa ii trimiti pe astia, pedepsele fiindu-le comutate la munca silnica pe viata.

  2. gh.ciobanu ai gresit adresa violatorul asta este membru p m p,aici sunt hotii,interlopii,mincinosi ,batausii,excrocii,securistii,violatorii si basescu in 1973 a violat o fata doina renea si la scapat securitate ca era turnator vezi cazul (basescu violator) de asta lam scuipat in 2o12 cei 7,4 .milioane de sclavii a lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.