Daniel Funeriu l-a copiat pe Băsescu și și-a făcut sediu de campanie...

Daniel Funeriu l-a copiat pe Băsescu și și-a făcut sediu de campanie într-un garaj. Ce spune despre “băieții deștepți” care conduc orașul la mâna cărora crede că este primarul Robu

2
DISTRIBUIȚI

daniel funeriu

Din fața garajului tatălui său, în care erau adăpostite sute de kilograme de mere, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, care candidează pe un post de deputat în colegiul 3 Timișoara, a încercat să convingă electoratul, pe ultima sută de metri, prin intermediul presei, că merită să-l voteze.

După ce i-a atacat de câteva ori pe doi dintre contracandidații săi, Viorel Coifan și Florin Bîrsășteanu, Daniel Funeriu a făcut o nouă promisiune, și anume că, în cazul în care va fi ales, va construi în colegiul 3 o “comunitate de proximitate”, unică în România. “Unele lucruri pot fi făcute și fără ajutor de la Guvern sau de la Primărie, dar pentru asta trebuie să ne cunoaștem vecinii.


Știu un domn în zona Soarelui, care de cinci ani, de când a ieșit la pensie, a plantat în fiecare an trandafiri în fața blocului, iar acum tot mai mulți oameni vin și stau pe banca din fața acelui bloc pentru că zona este mai frumoasă”.

Deși săptămâna trecută s-a lăudat că în cadrul următoarei conferințe de presă va face publice numele grupurilor transpartinice din Timișoara, astăzi, Daniel Funeriu nu a mai fost la fel de curajos, ci doar a precizat că DNA-ul ar trebui  să spună care sunt. Totuși, fostul ministru al Educației a vorbit, dar fără să dea niciun nume, de “băieții deștepți din Timișoara, niște băieți tari, fiii de securiști, care au niște structuri politice numite partide. Câteodată câștigă un partid, câteodată câștigă alt partid și apare câte un om în față. Că a fost Robu, că a fost Ciuhandu, nu contează dacă omul a fost bine intenționat, în final, aceiași oameni împart banii. Nu am niciun motiv să-l suspectez pe Nicolae Robu că nu ar fi un om cinstit, dar săracul este captiv”.

În final, Daniel Funeriu a vorbit și despre retrogradarea echipei de fotbal a Timișoarei în Liga 2 și l-a criticat, din nou, pe primarul Robu pentru că “a vrut să aducă mari fotbaliști pe  bani publici. Devin și eu primar și îl aduc pe Messi, dar nu am făcut nimic pentru Timișoara, ar trebui promovați copiii din oraș”.

În ceea ce privește garajul tatălui său, pe care l-a folosit ca sediu de campanie, Daniel Funeriu a spus că-l va oferi unui tânăr întreprinzător din Timișoara care dorește să-și deschidă o mică afacere, indiferent că va ajunge sau nu în Parlamentul României.

2 COMENTARII

  1. cine mai voteaza cu hotii lui bsescu ??? pdl trecuti la pmap poseta udrea si mafia cu mere otravite de basescu ciclopul dela nana cu corile lui udrea asta funeriu sai dam cateva lABE LA MUIE ;UN PROST FARA DIPLOMA DE BAC HUUUUUUUUUUUUUUUU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.