De abia se ținea pe picioare, dar se plimba cu mașina pe...

De abia se ținea pe picioare, dar se plimba cu mașina pe străzile Timișoarei. Care au fost urmările

0
DISTRIBUIȚI

alcooltest politia rutiera

Beat și fără permis de conducere s-a urcat la volan. Cursa a fost cu final așteptat: șoferul a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timişoara.

Noaptea trecută poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Stan Vidrighin.


Ajunși la faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 34 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la intersecţia cu strada bulevardul Francesco Illy a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe scuarul ce separă sensurile de circulaţie. Din acest punct au apărut surprizele.

”În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Întrucât şoferul emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au declarat polițiștii.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.