De ce s-au ales proprietarii casei cu inscripţia BANY cu dosar penal

De ce s-au ales proprietarii casei cu inscripţia BANY cu dosar penal

3
DISTRIBUIȚI

bani tigani casa

Proprietarii Casei cu insripţia BANY, de pe strada Moise Nicoară, devenită deja celebră prin intermediul viceprimarul Traian Stoia, care a făcut cazul public.


s-au ales cu dosar penal. După ce oamenii s-au conformat somaţiei primite de la poliție şi au dat jos inscripţia cu pricina, aceştia au trecut cu vederea intervenţia asupra acoperişului.
„Ei trebuie să îşi schimbe acoperişul de la ţiglele astea lucitoare să pună ţigle metalice. Dacă nu s-au conformat li s-a făcut dosar penal a doua sacţiune trebuie să fie dosar penal. Sunt convins că marţi vor fi pe aici pe audienţe”, a spus viceprimarul Traian Stoia. Casa se află în zonă de protecţie în zona Bisericii Sfântului Ilie. În luna martie viceprimarul Stoia a dezvăluit, astăzi, că a fost contactat telefonic de rudele proprietarului, care s-au angajat că micile turnulețe din metal, inclusiv inscripția, vor dispărea de pe palatul țigănesc.
În timpul aceleiași discuții telefonice, Traian Stoia a aflat și de unde vine cuvântul “BANY”. “Această inscripție este, de fapt, o poreclă pe care a avut-o proprietarul în tinerețea lui. Constructorii clădirii au dorit să-i facă o surpriză și i-au pus porecla pe casă. Astfel, i-au transformat porecla în renume. Dacă nu ar fi trist, m-ar umfla râsul”, a glumit viceprimarul Timișoarei.

3 COMENTARII

  1. Vă recomand să faceţi o recitire a articolelor înainte de publicare pentru a evita numeroasele typo-uri (cu titlu de exemplu, „inSRipţie”, „public. s-au”, „sacţiune”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.