Deputatul Florin Bîrsășteanu, la PRESSALERT LIVE: “Dacă PSD e ciuma roșie, PNL...

Deputatul Florin Bîrsășteanu, la PRESSALERT LIVE: “Dacă PSD e ciuma roșie, PNL e ciuma sau febra galbenă”. Cine l-a făcut, în opinia pesedistului, primar pe Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 1

Florin Bîrsășteanu, proaspăt ales deputat pe Colegiul 3 Timișoara, a fost invitatul din această seară la PRESSALERT LIVE. Pesedistul, care este și director al Spitalului Județean Timișoara, a declarat că nu se poate bucura pe deplin că a ajuns în Parlamentul României, și asta pentru că va fi nevoit să se rupă “de ceea ce mi-e foarte drag, meseria mea. Nu mi-a fost foarte comod să mă împac cu ideea că va trebui să mă ocup de politica mare, dar trecând peste acest pas, trebuie să mă focusez pe ceea ce voi avea de făcut în parlament”. Florin Bîrsășteanu spune, însă, că le înțelege atitudinea și crede că nu le este ușor, mai ales dacă “ai crezut în șansa ta, depresia e mare postînfrângere”.

Pesedistul a comentat și despre slaba prezență la urne a alegătorilor din Colegiul 3 Timișoara, doar 18 %, și dă vina pentru acest procent și pe numeroasele deficiențe organizatorice.


“Mi s-a părut abuzivă și fără sens realizarea a două secții de vot separate, când se puteau două urne separate, erau costuri mai mici. Mulți alegători au considerat că și-au exercitat datoria de cetățean alegând una din secțiile de vot”, a comentat Bîrsășteanu.

Deputatul nu a ratat ocazia de a-l ataca pe primarul Nicolae Robu, după ce PSD  a obținut cele mai multe voturi din partea alegătorilor. “Era o miză pe Colegiul 3, trebuia să-i arătăm domnului Robu că nu este ceea ce pare, ceea ce vrea să creadă dânsul. L-am supărat rău, pentru că l-am și bătut rău. Noi n-am spus despre PNL că este ciuma galbenă sau febra galbenă. Acest scor mă bucură foarte mult, i-am dat valoarea noastră în USL domnului Robu, i-am arătat cine l-a adus la guvernare, forța PSD l-a adus ca primar în Timișoara. Dacă PSD e ciuma roșie, PNL e ciuma sau febra galbenă?!”, a mai declarat Florin Bîrsășteanu.

Pesedistul a mai precizat că, de acum înainte, nu o să mai treacă așa ușor proiectele primarului în plenul Consiliului Local Timișoara: „Un accident cu 16 procente la Timișoara? De ce absentează tot timpul doar ai lor, de ce nu i-au mobilizat să vină la vot. O să dovedim în consiliu local că nu o să-și mai treacă domnul Robu așa, un-doi, proiectele fantasmagorice”.

Cel mai probabil, în locul lui Florin Bîrsășteanu va veni în consiliul local Dan Idolu, directorul aeroportului din Timișoara, care este următorul pe lista de consilieri locali ai PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.