Descinderi ale DNA la o rafinărie privată, într-un dosar cu prejudiciu de...

Descinderi ale DNA la o rafinărie privată, într-un dosar cu prejudiciu de câteva milioane euro

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-959738000">

dna 2

Procurorii DNA şi poliţiştii fac percheziţii, marţi, la o rafinărie privată, dar şi la locuinţa şi la un hotel deţinut de proprietarul rafinăriei, într-un dosar în care ar exista un prejudiciu de câteva milioane de euro, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Conform surselor citate, procurorii DNA Oradea, ajutaţi de poliţişti din judeţul Bihor, au descins, marţi, la o rafinărie privată din localitatea arădeană Apateu, deţinută de un om de afaceri local care este suspectat într-un dosar de infracţiuni economice cu un prejudiciu de câteva milioane de euro.

Anchetatorii fac verificări atât la Apateu, la birourile omului de afaceri, cât şi la domiciliul său din localitate şi la un hotel pe care acesta îl deţine în oraşul arădean Chişineu-Criş.

Contractele şi tranzacţiile cu produse petroliere făcute de firma bărbatului sunt verificate, existând suspiciunea că nu au fost plătite către stat accizele datorate şi alte taxe.

Acţiunea procurorilor a beneficiat de sprijinul SRI Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.