Din Vietnam, primarul Robu anunţă că este un „pionier al ideii de...

Din Vietnam, primarul Robu anunţă că este un „pionier al ideii de coagulare a dreptei”. Cum a reevaluat relaţia cu partidul dușmanului Alin Popoviciu

0
DISTRIBUIȚI

 

robu hol primarie

După ce vreme de luni bune de zile a evitat să facă declaraţii pe tema unificării dreptei şi implicit a alianţei PNL – PDL, şeful liberalilor din judeţul Timiş, primarul Nicolae Robu a emis astăzi un comunicat de presă tocmai din Singapore. „Am primit cu bucurie şi mari speranţe vestea că discuţiile purtate între preşedintele PNL Crin Antonescu şi preşedintele PDL Vasile Blaga s-au încheiat cu asumarea de către cei doi lideri a disponibilităţii partidelor pe care le reprezintă de a colabora pentru coagularea dreptei româneşti, prin crearea unui partid de centru-dreapta puternic, prin fuziunea lor şi, în aceeaşi etapă / ulterior, a altora.


Mă bucur cu atât mai mult cu cât mă număr printre pionierii ideii de coagulare a dreptei, aducând-o în discuţie atât cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare, cât şi în chiar seara comunicării rezultatelor acestora”.

Deşi a purtat un adevărat război prin presă cu deputatul PDL Alin Popoviciu pe care l-a acuzat că nu şi-a plătit vreme de câteva luni bune chiria la sala de sport amenajată în incinta şcolii generale nr.30, Robu anunţă că „în judetul Timiş, relaţiile de respect reciproc şi bună colaborare dintre liderii şi membrii PNL şi PDL – cu turbulenţe minore şi, oricum, trecătoare – se pot constitui în premize excelente pentru ceea ce avem de făcut împreună în perioada următoare. Şi avem, înainte de orice, de câştigat alegerile prezidenţiale din 2014, iar imediat apoi, de guvernat performant România! În plan local, ambele partide sunt preocupate de bunul mers al actului administrativ şi nu de posturi de viceprimari, vicepreşedinţi de CJ sau altele”. Primarul încheie voios cu îndemnul “Vivat dreapta unită!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.