Distracție în pași de tango pe pietonala Mărășești. Cum s-au descurcat timișorenii

Distracție în pași de tango pe pietonala Mărășești. Cum s-au descurcat timișorenii

0
DISTRIBUIȚI

tango

Vremea mohorâtă de afară nu i-a oprit de organizatorii StudentFest2014 să aducă o atmosferă argentiniană pe strada Mărășești din Timișoara. Vorbim despre un workshop care se aderesează tuturor celor care doresc să afle tainele tangoului argentinian. Pe pietonala Mărășești din Timișoara s-a dansat tango argentinian. Printre participanții StudentFest 2014 la secțiunea „Dans” s-au numărat și tineri dornici să afle care este definiția tangoului.


„Acesta este un eveniment deschis și se desfășoară pe parcursul a trei zile.În 13, 14, respectiv în 15 mai de la ora 12.00 până la ora 15.00 ne întâlnim pe pietonala Mărășești. Este un workshop deschis la care poate participa orice pasionat de tango”, a spus Andrada Lascău, coordonatoarea secțiunii „Dans” din cadrul StudentFest2014.

Cristina Daju și Silviu Gușat sunt cei doi instructori care le-au explicat tinerilor ce înseamnă tangoul și care sunt pași de bază. În perechi de câte doi, studenții s-au lăsat captați de atmosfera argentineană și au dansat timp de o oră și jumătate pentru că mai mult nu le-a permis vremea de afară.

„Noi suntem de la școala TangoVivo, o școală de tango argentinean care face parte din Clubul de Dans Sportiv Magnum. Dansăm din pasiune și am ținut, timp de un an, cursuri gratuite cu studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul unui proiect realizat cu scopul de a introduce ore de tango argentinean ca ore alternative de sport pentru studenți. Ne-am interesat de evenimente dedicate tinerilor pentru a promova acest dans, deoarece sunt energici și se descurcă foarte bine”, a spus Cristina Daju, instructor de tango argentinean.

Dacă vremea va fi frumoasă, workshopul va avea loc mâine și joi de la ora 12.00 până la ora 15.00 pe pietonala Mărășești, iar în caz contrar lecțiile de dans se vor ține, de la aceeași oră, la Clubul Sportiv Magnum, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr 5, în fosta fabrica de pălării din Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.