Doi olteni din Strehaia, prinși de polițiști, după ce au furat o...

Doi olteni din Strehaia, prinși de polițiști, după ce au furat o mașină din Timișoara. Cum acționau hoții

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-168267460">

comisari in duba

Un timișorean a fost prădat de doi olteni. Acesta a rămas fără autoturism în urmă cu o lună, însă polițiștii au reușit să dea de urma hoților. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un autoturism în valoare de 36.000 de lei, reclamat sustras, în urma unor percheziţii efectuate pe raza judeţului Mehedinţi. Pe numele celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În urmă cu o lună, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi de către un bărbat de 37 de ani, din Timişoara, despre faptul că, în cursul nopţii de 09 spre 10 aprilie a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care se afla parcat pe strada Demetriade, din municipiu.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că bănuiţi de comiterea faptei ar fi doi bărbaţi de 57, respectiv 37 de ani, din localitatea Strehaia, judeţul Mehedinţi. În vederea probării activităţii infracţionale, ieri, poliţiştii au efectuat două percheziţii pe raza localităţii Strehaia, la domiciliile celor doi bărbaţi. În garajul deţinut de bărbatul de 37 de ani, poliţiştii au depistat autovehiculul reclamat sustras, acesta fiind indisponibilizat. Prejudiciul în valoare de 36000 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti.

În cauză, pe numele celor doi bărbaţi, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

3 COMENTARII

  1. Pana si rahatul asta de ziar a ajusn sa fie xenofob. Sunt banatean get-beget insa am multi prieteni olteni si consider ca titlul vostru vrea sa creeze un sentiment negativ impotriva oltenilor, ceea ce este o clara lipsa de cultura si civilizatie.
    Sau daca vreti sa fac si eu ca voi va anunt ca seful vostru cel chior si platit de PSD, Dragos Bota, este oltean get-beget. Verificati si va veti convinge.

  2. Asemenea oameni nu stiu cum ajung jurnalisti!Fratilor,incercati sa fiti obiectivi si sa aplicati ce ati invatat la facultatea aia unde v-ati pierdut 3 ani din viata! numai azi sunt doua subiecte care au ca subiect OLTENII!!NU E ETIC SA FACETI ASA CEVA,iar despre calitatea voastra umana indoielnica nici nu mai vreau sa discut…Dezamagitor! Si pentru persoana care a scris sub pseudonimul de REPLAY:prietene esti limitat si frustrat!Probabil asta ti-e educatia de acasa! PACE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.