Doi polițiști, acuzați de DIICOT că ar fi luat șpagă de la...

Doi polițiști, acuzați de DIICOT că ar fi luat șpagă de la traficanți de droguri

12
DISTRIBUIȚI
sas toma robert
Agentul principal Sas Toma a plecat îngândurat de la audieri

Doi polițiști au fost aduși, astăzi, la audieri la sediul DIICOT Timișoara, fiind acuzați că au închis ochii pentru bani atunci când au prins doi traficanți de droguri cu marfă asupra lor. Descoperirea a fost făcută în timp ce polițiștii de la „Crimă Organizată” monitorizau activitatea unor dealeri de cannabis. În noaptea de 31 ianuarie- 1 februarie, maşina traficanţilor a fost oprită în Şag de un echipaj format din agentul şef principal Costel Grădinaru şi agentul principal Sas Toma Robert, şefii de post din Şag şi Parţa. După ce asupra suspecţilor au fost găsite droguri, agenţii i-au dus la post pentru audieri.


Pentru a nu se continua ancheta şi a nu fi anunţaţi cei de la „Crimă Organizată” s-a cerut o „atenţie” de 1.000 lei. Cu banii a venit tatăl unuia dintre suspecţi, iar cei doi tineri au fost lăsaţi să plece acasă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

gradinaru costel
Agentul Costel Grădinaru a catalogat acuzaţiile ca „o îmbârligătură”

Ulterior, traficantul s-a lăudat la toţi prietenii cum a scăpat basma curată. Astăzi, cei doi poliţişti au fost chemaţi pentru audieri, fiind anunţaţi că sunt puşi sub acuzare pentru abuz în serviciu, favorizarea infractorului şi luare de mită. Pentru că avocatul ales nu a putut veni astăzi, Grădinaru a fost lăsat să plece acasă urmând să fie audiat mâine. La ieşire, acesta a susţinut că nu este nimic adevărat şi că „la mijloc este o îmbârligătură”.  Sas Toma a fost audiat şi a plecat acasă, urmând ca ancheta să continue mâine. La ieşire a refuzat să facă declaraţii legate de acuzaţiile aduse de DIICOT.

12 COMENTARII

  1. astia doi sigur ca au mai pus botu la cascaval si spagareau tot ce prindeau prin zona,sunt niste jeguri penale si leprele sistemului in care lucreaza,sa mearga la puscarie spagarii drac.Sa traiasca din salariu cum traiaesc multi angajati ai institutiei.La parnaie cu voi javrelor

  2. Bunul Dumnezeu sa faca lumina in sufletele voastre. Sa fiti puternici si sa treceti peste raul asta cu bine. Undeva trebuie sa fie o gresala, sunt doi oameni un caracter deosebit si si-au practicat meseria cu multa responsabilitate. Va doresc tot binele din lume voua si intregi famili!

  3. Vorbiti unii care nu aveti habar…gresiti..analizati…cercetati si dupa decideti personal…sigur nu puteti decide…si stiti de ce? Acuzatiile nu va privesc personal..si dupa totul este subiectiv. Cu mult respect.

  4. Din cand in cand ar fi bine ca cei care dau astfel de stiri sa revina si cu informatii din parcursul procesului.
    Denuntatorul din acest dosar a declarat in fata instantei ca dupa ce a aflat ca fiul sau este cercetat si ca este o inregistrare telefonica ..in care se duce sa dea 1000 euro la politisti….in urma discutiei cu procurorul de caz,a decis sa faca denuntul,motivand ca,,a vrut sa-si ajute familia”….
    Oare cum de a aflat ce probe sunt in dosar??? De la cine o fi aflat???
    Ar fi interesant de a afla raspunsurile macar la aceste 2 intrebar!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.