Două noi modalităţi în care puteţi da o mână de ajutor pentru...

Două noi modalităţi în care puteţi da o mână de ajutor pentru sinistraţii din Serbia

0
DISTRIBUIȚI

inundatii-balcani-1

Un nou demers pentru ajutorarea sinistraţilor din Serbia va fi întreprins la Timişoara. Bănăţenii care doresc să ajute cu bani pot face donaţii într-un cont deschis special pentru acest scop de Primăria Timişoara – cu datele RO93BRDE360SV77540653600 la BRD G.S.G. Sucursala Timişoara.

Marţi, Consiliul Local al Municipiului Timişoara a aprobat alocarea sumei de 100.000 de lei din bugetul local pentru cei greu încercaţi de soartă în fosta Iugoslavie. Ajutoare strâng şi tinerii liberali la sediul de pe Vasile Alecsandri acolo, unde doritorii pot aduce de la alimente perisabile la haine sau pături, în intervalul orar 9.00 – 19.00. „Până în acest moment, în decursul a trei zile, am reuşit să strângem în jur de 7 tone de alimente neperisabile şi 600 de litri de apă.


Probabil că săptămâna viitoare, aşa cum am discutat şi cu colegii mei, vom aduce şi haine, pături şi alte lucruri de care au nevoie sinistraţii din Serbia, care în acest moment trec printr-o perioadă destul de grea”, a spus Liviu Cocean, preşedintele TNL Timiş.

În strângerea de ajutoare s-au implicat numeroși bănățeni, începând de la Consiliul Judeţean Timiş, și până la ISU Banat, mai mulți muzicieniconsulatul Spaniei sau suporterii ASU Politehnica Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.