După cum a anunţat la PRESSALERT LIVE, primarul Nicolae Robu îi ia...

După cum a anunţat la PRESSALERT LIVE, primarul Nicolae Robu îi ia din atribuţii viceprimarului Stoia. Vezi reacţia pesedistului

DISTRIBUIȚI

robu-si-stoia

După cum a promis în premieră la emisiunea PRESSALERT LIVE de aseară, primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a luat, astăzi, o hotărâre. Printr-o decizie care intră în vigoare mâine, viceprimarului Stoia i-a fost luată funcția de coodonare a Biroului terenuri din cadrul Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse, care va trece în subordinea city – managerului Sorin Drăgoi.


„Pentru optimizarea organizării şi funcţionării Instituţiei Primăriei Municipiului Timişoara, sarcinile primarului, viceprimarilor şi administratorului public privind coordonarea nemijlocită a unor structuri organigramice, se modifică începând cu data de 8 mai 2014”, se arată în comunicatul semnat de primarul Robu.

Vă reamintim că Nicolae Robu s-a enervat în momentul în care a fost întrebat dacă patronul de la Casa Rusu, unul dintre sponsorii de la ACS Poli, va primi un teren de la municipalitate pentru a dezvolta un proiect. „N-am de gând să dau nimănui nimic, eu respect legea înainte de orice, dar mâine voi lua ceva cuiva. Lumea va face conexiunile între cine spune ce-a spus acum şi ce voi lua eu mâine cui. Vreau să scoatem la licitaţie un teren care întâmplător este în faţă la Optica, proprietate Bega Group. Vreau să-l scoatem la licitaţie, să nu stea în bălării, să încasăm bani şi să vină investiţi în Timişoara. Se pare că în loc să se discute în primărie un asemenea subiect, s-a discutat altundeva, iar eu nu tolerez așa ceva. Nu suntem un stat mafiot, cel puțin Timișoara nu este un oraș mafiot. Este un oraș în care cei investiți pe bază de lege cu prerogrative trebuie să și le exercite acolo, în primărie. Știu de unde a apărut această poveste”.

Viceprimarul Traian Stoia spune că „domnul primar nu mi-a luat nimic, eu am solicitat chestia asta.  În noua organigramă apare compartimentul Monumente, care mă pasionează mai mult. A fost o decizie de comun acord, am avut o discuţie chiar astăzi”. Legat de terenul de la Optica, Stoia spune că „nu ştiu punctul primarului  de vedere vizavi de terenul de la Optica acolo sunt nişte lucruri negociate clare. Urmează să vedem când se vor purta discuţii cu cei care vor si investească acolo. Am avut discuţii, nu eu, că nu de mine era vorba, dar era normal ca oamenii să se intereseze ce se face în faţa uşii lor”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.