Elena Udrea, ședințe foto cu fanii și discursuri împotriva PSD, la Timișoara....

Elena Udrea, ședințe foto cu fanii și discursuri împotriva PSD, la Timișoara. Ce moment i-a stricat buna dispoziție

3
DISTRIBUIȚI

securedownload

Cea mai faimoasă blondă din politica românească și-a făcut prezența, astăzi, la Timișoara, la Casa Adam Muller Guttenbrunn, unde a avut loc o dezbatere organizată de Partidul Mișcarea Populară, la care a participat și președintele Traian Băsescu. Însă Elena Udrea nu a fost prea interesată de discursurile politicienilor prezenți la acțiune, ci a preferat mai degrabă să stea pe hol pentru a se poza cu fanii, care nu erau deloc puțini.

Îmbrăcată într-o pereche de blugi mulați pe corp, tocuri înalte, cu unghiile și buzele roz, Elena Udrea a atras toate privirile.


Astfel, femei și bărbați de toate vârstele au stat la coadă ca să aibă o poză cu Elena Udrea cu care să se laude pe Facebook. “Vă rog să-mi și spuneți cum vă găsesc pe Facebook ca să vă dau like”, a glumit Udrea cu o timișoreanca. Fostul ministru al Turismului nu a ratat ca în pauzele dintre ședințele foto să dea și mici interviuri. “Există posibilitatea să asistăm la derapaje majore în ceea ce privește statul de drept, democrația, independența, și de aceea e important să alegem pe ce drum vrem să ducem România pe mai departe și să nu lăsăm toată puterea doar pe mâna PSD”, a explicat Elena Udrea.

Când era pe punctul de a pleca, blonda din politica românească a acordat un alt interviu, în care îl acuza pe Victor Ponta că este vinovat de faptul că România s-a clasat abia pe poziția a 12-la Eurovision și i-a atras atenția să nu mai facă astfel de excursii pe banii statului. Buna dispoziție a Elenei Udrea a fost stricată de un șofer nervos, care a înjurat-o din mașină.

3 COMENTARII

  1. Dragos…pt adevar..iti garantez ca nu a injurat-o nimeni…nici din masina,.nici de afara…..eventual au curs multe bale…e adevatat si de la soferii care trecesu pe acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.