Emil Boc: „Timișoara trebuie să fie vârful de lance în apărarea democrației”....

Emil Boc: „Timișoara trebuie să fie vârful de lance în apărarea democrației”. Ce spune despre Proclamația de la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

emil boc congres

Prezent în capitala Banatului pentru o dezbatere organizată de Mișcarea Populară, la care au participat mai multe personalități ale lumii politice, printre care și președintele Traian Băsescu, primarul PDL al Clujului și-a amintit de Proclamația de la Timișoara, spunând că România ar fi o țară mult mai bună dacă prevederile documentului întocmit la revoluție ar fi fost respectate.

„Proclamația de la Timișoara este un document cu valoare simbolică mai mare chiar și decât Constituția României.


Pentru că dacă lucrurile din acel document s-ar fi înfăptuit, România cu siguranță n-ar fi ratat primul val al integrării în Uniunea Europeană, țara ar fi avut șansa de a fi modernizată mult mai repede. Din nefericire, am ratat un număr bun de ani, pentru că statul a greșit în primii ani de la revoluție. Tot Timișoara, Banatul, trebuie să fie vârful de lance în apărarea democrației în această țară, pentru a opri, metaforic spus, căderea în decădere”, a spus Emil Boc.

1 COMENTARIU

  1. Orice jigodie vorbeste despre Proclamatie.De ce nu a aplicat-o Boc cat a fost la putere? Stima lui George Serban, autorul Proclamatiei. Pacat ca restul tarii nu a inteles dorintele timisorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.