Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi: “În mod obligatoriu, un spital regional trebuie construit...

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi: “În mod obligatoriu, un spital regional trebuie construit la Timișoara”. Cum vrea să contribuie la realizarea acestuia

0
DISTRIBUIȚI

Cristian Busoi 2

Proaspăt reales în Parlamentul European, liberalul Cristian Bușoi și-a făcut deja o listă cu proiectele Timișoarei pe care dorește să le sprijine din această funcție. Astfel, după ce Guvernul Ponta a lăsat orașul nostru pe dinafară în ceea ce privește construirea unui spital regional, astăzi, penelistul Bușoi a anunțat că se va asigura că Timișoara va avea un astfel de spital, dar cu bani de la Uniunea Europeană.

“Mă voi asigura că o parte din banii care vor ajunge în România de la Uniunea Europeană, pentru sănătate, vor fi alocați pentru construirea a cel puțin trei spitale regionale de urgență, iar în mod obligatoriu unul va trebui realizat la Timișoara.


Trebuie să ne luptăm pentru ca Timișoara să aibă un spital regional, avem toate argumentele necesare, medici pregătiți”, a explicat, astăzi, Cristian Bușoi.

Europarlamentarul a ținut să precizeze că va promova și candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană și se va implica în promovarea unor oportunități de accesare de fonduri europene în Timișoara care se dau direct de la Bruxelles.

În ceea ce privește apropierea PNL de PDL, Cristian Bușoi spune că acest lucru este unul foarte bun. “Am stabilit deja că vom avea un candidat unic la prezidențiale. Salut acest dialog pe care-l avem cu PDL, mai ales că acum nu se mai regăsește în partid acea aripă care-l susținea pe președintele Băsescu, care s-au dus în PMP”, a mai precizat liberalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.