EXCLUSIV PRESSALERT LIVE John McCain, fostul candidat la președinția Americii, vine la...

EXCLUSIV PRESSALERT LIVE John McCain, fostul candidat la președinția Americii, vine la Timișoara. Cine este un posibil nr.1 al SUA care va sosi în România VIDEO

5
DISTRIBUIȚI
mccain si ben oni ardelean
John NcCain şi Ben Oni Ardelean, la Washington, după discuţia în care s-a discutat despre vizita în România

John McCain, fostul candidat la președinția SUA, va ajunge la Timişoara în luna septembrie a acestui an, a declarat senatorul timișean, Ben-Oni Ardelean în exclusivitate, la emisiunea PRESSALERT LIVE din această seară.  Politicianul american va efectua o vizită atât la București, dar și în oraşul de pe malurile Begăi, la invitația liberalului timișean, care are conexiuni importante în politica de la Washington.

Ben Oni Ardelean, care este secretarul comisiei de politică externă din Senatul României, a dezvăluit  că, recent, a efectuat o vizită în Statele Unite ale Americii , alături de, pe atunci, președintele PNL, Crin Antonescu, în urma căreia a stabilit trei vizite importante ale unor personalități politice de peste ocean în România.


„Eu personal am antamat niște personalități de renume. Primul este John McCain, fostul candidat la președinție, care sper să vină în luna septembrie, și la București, și la Timișoara. Marc Rubio, posibil următorul candidat la președinția Americii, posibil următorul președinte al Americii care va veni, cu siguranță, în toamnă”, a anunțat Ardelean. Politicianul timișean a spus că întâlnirile pe care le-a avut în America sunt benefice pentru politica externă a României.

„Întâlnirile din America au fost extreme de bune și de prim rang și suntem extreme de interesanți pentru americani. România este țara cea mai pro-americană din regiune, suntem o insula de pace și stabilitate având la nord Ucraina, având Moldova cu Transnistria, Turcia care azi introduce interzicerea YouTube, Twitter,  Bulgaria în care corupția este generalizată, Iugoslavia. Stăm mult mai bine ca alte țări din regiune, iar ca securitate personală, ca siguranță personală, România este cea mai sigură din toată regiunea. M-am bucurat să fiu parte a acestor întâlniri. Sunt foarte bine conectat la spectrele politice din Washington, cred că îi poți număra pe degete pe oamenii care au asemenea conexiuni”, a mărturisit Ben-Oni Ardelean în cadrul emisiunii.

De asemenea, acesta a anunțat, că peste două săptămâni va participa la Skopje, Macedonia, la o reuniune importantă, alături de congresman-ul Robert Aderholt, pe care va încerca să îl convingă să vină pentru o zi și la Timișoara.

5 COMENTARII

 1. Stimate/i doamne/mni de la RFI

  Va intrebati ieri daca nu exista pe ultima suta de metri un candidat surpriza, altfel decat majoritatea.
  Analizati, va rog chemarea mea la intrecere si daca o veti considera ca-i de bun simt, altceva decat ce se ofera pe sticla, la radio si-n presa, dati curs, va rog acestei intreceri si faceti-o publica.
  Poate ma ajutati sa obtin semnaturile sa pot candida ca independent sustinut de maria sa poporul roman, mintit, batjocorit, impozitat cu sute de taxe, impozite accize, luat de ape, vitregit de bunurile inundate, ce trebuie, sa plateasca cele mai mari preturi in orice domeniu, comparativ cu cei din UE.

  Chemare la intrecere

  Stimate doamne si stimati domni

  Invit toti romanii din tara si din diaspora, alaturi de toata stanga, dreapta si independenti, inclusiv candidatii lor la presidentie, toti ex-presedintii Romaniei, inclusiv presedintele in functiune, chiar si ex-regele Romaniei, toti deputatii, toti senatorii, inclusiv proaspetii europarlamentari, academicienii, decani, rectorii, profesorii universitari, doctorii in stiinte, sa spuneti poporului, cate locuri de munca puteti genera fiecare personaj, partid si toti la un loc, pentru ca fiecare are obligatia morala, etica, financiara si politica sa-si motiveze voturile primite, financiar mai putin es-regele Romaniei, judecator sa ne fie maria sa POPORUL, caruia ciclic, i-ati cumparat votul cu un vin, o tuica sau bere si doi, trei mici, ca sa va faceti mari.

  Eu vin, fara vin, tuica sau bere, insotit de altruism, imism, optimism, incredere in popor cu;

  1. Minim un 1,4 milioane de locuri de munca permanente, la fiecare 3 ani repetat de trei ori sau patru ori.

  2. Minim trei milioane de locuri de munca sezoniere, la fel repetate.

  3. Un milion de ha de teren arabil impadurite la fel ciclic impadurite.

  4. Potential pentru obtinerea in plus, a minim 25.000.000 kg miere, de calitate maxima, anual, multiplicate pe trei sau patru cicluri.

  5. Cel putin 500.000 de turisti anual, an de an, straini si romani, folosind potentialul si traditiile tinuturilor romanesti si a tarilor din UE si nu numai din UE.

  6. Realizarea de salbe de lacuri de acumulare, in cascada, incepand de la munte pana la Dunare, care sa aiba baraje cu stavilare reglabile, folosind ca energie de transport, energia gravitationala, ca dupa fiecare front de ploi si ninsori, romanii sa aiba apa pentru irigatii, acvacultura, sport, de sute de milioane si chiar miliarde de Euro, astfel incat statul sa nu mai aiba pierderi de vieti omenesti, animale si distrugeri materiale. Dece sa plangem cand putem sa ne bucuram, sa sarbatorim darurile lui Dumnezeu, intoars cu fata catre noi.
  Dumnezeu ne da dar nu ne baga si-n traista. Dumnezeu este cel mai generos finantator al Romaniei si al romanilor, el nu ne cere banii-napoi si dobanda la ei precum FMI, BERD, sau alte institutii financiar-bancare. In plus ne da sansa sa avem o alimentatie sanatoasa, naturala tot timpul anului.

  7. Solutia pentru un alt mod de comert, implicand asociatiile de proprietari, Acest alt mod de comert va reduce poluarea, in orase, va scadea pretul de achizitie / cumparaturi, va scadea ambuteiajele in trafic, numarul accidentelor, oferind cetateanului castigarea afectiva a cel putin o zi / luna, practicand acest alt mod de comert.

  8. Ma ofer, sa corectez vederea copiilor din Romania, incepand cu cei de la gradinta, pana la facultate, fara ca acestia sau parintii lor sa scoata din buzunar nici macar un ban, fara bisturiu, fara laser, fara lentile de contact, fara medicamente. Asta va fi posibil dupa ce premierul Ponta si minstrul invatamantului Pricopie imi vor furniza numele si prenumele copiilor, adresa formei de invatamant unde pot fi gasiti si numele unui coordonator cadru didactic.
  Astept aceste date sau macar o negatie, de peste un an, de la prim ministrul Ponta. Culmea arogantei priviti pe Ponta si Pricopie in pozele facute de 1 iunie 2014.
  Ma intreb, ce are Ponta si Pricopie cu aproape un milion de copii, ai celor peste 4 milioane de parinti unchi, matuse si bunici, de la care asteapta votul in toamna? Culmea ironiei este ca amandoi poarta ochelari.

  9. Eu pot face, romanii care vor ocupa locurile generate de solutiile mele, sa castige mai multi bani pe luna, decat castiga romanii de la fabrica de cutii de viteza Mercedes de la Sebes, Alba Iulia.

  10. Eu pot oferi solutia realizarii de sere complet ecologice, cu cheltuieli de exploatare mult mai mici decat serele clasice, care sa foloseasca energia geotermala, eoliana. Aceste sere pot crea minim alte 600.000 locuri de munca in domeniul constructiilor, exploatarii serelor, transporturilor, serviciilor, folosind forta de munca recalificabila, disponibilizata, venind in sprijinul copiilor din orfelinate, dupa varsta de 18 ani, a liceenilor si studentilor din anii terminali, ce dupa absolvire nu gasesc locuri de munca. Aceste sere vor face din Romania o mare exportatoare de legume, flori, plante medicinale si produse prelucrate pe timp de iarna, aducand valuta-n tara, nu ca acum, cand Romania importa cheltuind valuta, iar peste 1,5 milioane de romani lucreaza in agricultura altor tari.

  11. Pot oferi solutie pentru diminuarea drastica a numarului de accidente rutiere, a pierderilor de mii de vieti omenesti, anual, tintuiti in scaune cu rotile, infirmi pe viata, si aducerea anuala la bugetul statului a a cel putin 2 miliarde de euro din amenzile rutiere, prin angajarea minim a 4.000 de specialisti in IT, eliminand complet negocierea contravenientului cu agentul de circulatie ce inasaza bani ilicit, in dauna bugetului de stat.

  Spre binele tarii mi-ar place sa ocup ultimul loc si milioane de romani ce au plecat in patru zari lasandu-si copii, si parintii fara ajutorul lor direct, sa revina acasa, iar cel ce poate genera cele mai multe locuri de munca, sa fie presedintele Romaniei, al romanilor mintiti, pacaliti impozitati cu sute de impozite, accize, taxe, cu salarii taiate, pensii de mizerie, evacuati din case si facuti boschetari, a milioane de romani ce au WCul in fundul curtii, niciodata vidanjat, ce-l folosesc inclusiv prin ploie, polei, ninsoare, noapte sau zi, pe ger, pe arsita, fara apa curenta si canalizare, inhaland mirosuri pestinentiale, la fiecare necesitate, diminuandu-si automat imunitatea in fata bolilor, microbilor, bacteriilor, scazandu-si fortuiti, durata medie de viata.
  Oare aceste milioane de romani nu merita si ei o viata civilizata intocmai ca restul romanilor si a fratilor lor din UE?
  Dece sa nu fie si ei beneficiarii Constitutiei Romaniei si Conventiei CEDO?
  Cei ce vor genera locuri de munca trebuie sa specifice romanilor cu ce costuri le pot face.

  Toate aceste solutii vor;
  – transforma asistatii, somerii, in contribuabili la bugetul statului, va creste puterea de cumparare a populatiei, consolidand in final moneda nationala si inclusiv stabilitatea monedei Euro. Pensionarii – detinatori de teren agricol vor trai, pe ultima parte a vietii, in conditii civilizate, demne, fara sa mai fie pacaliti.
  – Solutiile incepand de la puncul 5 pana la punctul 11, pot fi aplicabile in toate tarileUE si nu numai.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Ing. Aurel Oprea, care are nevoie de partide ce vor sa creasca nivelul trai al milioanelor de romani, ci nu bunastarea sefilor de partid si a familiilor lor.

  P.S. Pot prezenta oricui e-mailurile adresate tuturor ziarelor din Romania, televiziunilor, fara sa fi primit primit raspuns de la nimeni, trimise cu cel puti doua luni in urma.
  Ar insemna, ca Romania este confiscata si controlata in conformitate cu interesele de grup in detrimentul intereselor nationale, ale miloanelor de alegatori ce sunt asteptati la vot?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.