EXCLUSIV Titu Bojin la PRESSALERT LIVE: „De când sunt președintele CJT, firmele...

EXCLUSIV Titu Bojin la PRESSALERT LIVE: „De când sunt președintele CJT, firmele familiei merg mai prost decât înainte” VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

 

bojin03_resize

Invitat la emisiunea Pressalert LIVE, președintele Consiliului Județean Timiș a mărturisit că afacerile familiei merg tot mai prost de când a preluat funcția administrativă.

Afacerile în care au fost implicați membrii familiei Bojin au fost sub lupa autorităților în trecut, problemele apărând din perioada în care Bojin era șeful Direcției Apelor Române Banat, însă șeful PSD Timiș spune că funcțiile sale publice n-au sprijinit niciodată afacerile familiei.

„Nu merg așa bine afacerile familiei, una dintre firme a fost vândută, probabil o a doua se va închide. Cea de agricultură rămâne.


De când sunt președintele CJT le merge mai prost decât înainte. Nu m-am gândit la corelația dintre funcția mea și posibilitatea de a lucra a firmelor”, a declarat Titu Bojin la Pressalert LIVE.

Chiar dacă firmele în care membri ai familiei erau acționari au avut contracte cu societăți care au câștigat lucrări la Apele Române, președintele consiliului județean consideră că legea nu a fost încălcată. „Faptul că cineva trece cu mașina pe șosea, iar pe șosea e și firma copilului meu, și cumpără motorina, e o ilegalitate? Ar trebui să treacă mai departe cu bidoanele, să rămână fără benzină? Ce vedeți ilegal în faptul că o firmă prestează servicii la o societate? Nicio firmă la care am fost eu acționar n-a avut lucrări, dacă s-ar dovedi asta, atunci ar fi o ilegalitate”, a spus Titu Bojin.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş s-a plâns de faptul că atunci când a candidat nu a luat în calcul impactul pe care-l va avea asupra afacerilor firmelor sale noua funcţie prin faptul că nu vor putea participa la licitaţii pe raza judeţului.

„Nu are de ce să-mi fie frică de procurori. Ei ar trebui să-și facă datoria. Nu mi-e teamă de justiție”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș la finalul emisiunii Pressalert LIVE.

5 COMENTARII

 1. Nu are de ce să-mi fie frică de procurori. Ei ar trebui să-și facă datoria. Nu mi-e teamă de justiție”,
  Sa vedem! Sa vedem!
  Acum stai de vorba cu Dragos, iti pilesti unghiile si zici ca vine vulpea sii………………
  Cand vor venii procurorii ai sa spui ca vorbeai prostii.
  He. hee.

 2. Bojin nu iti crapa obrazul de rusine? Care din firmele familiei a stagnat? AJA PLUS SRL? RAYSA OIL? BOEMCO VYORY SRL? REMODET SRL? COROPREST? Ca sa nu mai discutam despre firmele satelitilor tai ca se stinge lumina. Nu ai rusine, pana si lactatele care se cumpara pentru casele de copii sunt de la firmele tale! Dar mai ai rabdare putin

 3. Fiul lui Titu Bojin, liderul PSD Timiş, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar instrumentat de DIICOT şi în care Ovidiu Bojin a fost arestat în 2007. La vremea respectivă, fiul liderului social democrat era agent la Poliţia Rutieră şi a fost acuzat că a transmis altor trei membrii ai grupării codurile PIN ale unor carduri clonate, informaţii pe care le primea de la un alt complice din Italia. Poliţiştii de la “Crimă Organizată” au prins în flagrant trei suspecţi în timp ce scoteau bani cu cardurile contrafăcute. “Din banii scoşi din bancomate, poliţistul angajat la Serviciul Poliţiei Rutiere Timiş trebuia să primească 75%, sumă pe care urma să o împartă cu un român din Italia, loc de unde proveneau codurile PIN. La percheziţia făcută la domiciliul agentului s-au descoperit 9.150 de lei şi 8.000 de euro. Poliţistul a susţinut că banii proveneau de la un individ care avea o datorie mai veche faţă de el“, declarau la vremea respectivă anchetatorii. Fiul liderului PSD Timiş a susţinut în permanenţă că nu este vinovat şi că nu sunt probe împotriva sa.

  Ovidiu Bojin a fost trimis în judecată alături de ceilalţi membrii ai grupării şi condamnat de Tribunalul Timiş, dar, ulterior, Curtea de Apel Timişoara l-a declarat nevinovat din lipsă de probe. La recurs, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a casat sentinţa şi a trimis din nou cazul spre rejudecare Curţii de Apel Timişoara. De data aceasta, instanţa l-a găsit pe Ovidiu Bojin, alături de ceilalţi inculpaţi, vinovat de săvârşirea infracţiunilor de falsificare de mijloace de plată electronice, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, de asociere în vederea săvârşirii infracţiunii şi l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, având termen de încercare de şase ani. Fiul liderului PSD Timiş a fost singurul care a făcut recurs la sentinţa CAT. După mai multe amânări, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, aseară, recursul ca nefondat, rămânând, astfel, definitivă decizia Curţii de Apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.