EXCLUSIV Titu Bojin la Pressalert LIVE: „În politică nu e ca și...

EXCLUSIV Titu Bojin la Pressalert LIVE: „În politică nu e ca și atunci când dai note la Politehnică”. Ce spune despre alegeri și relația cu primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

bojin si robu 1 p

Titu Bojin a explicat la Pressalert LIVE cum a decurs întâlnirea dintre primarul Nicolae Robu și viceprimarul Traian Stoia, căruia edilul-șef i-a „luat” coordonarea Biroului terenuri din cadrul Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse. „N-aș vrea să fiu atât de precipitat ca domnul Robu, știți că eu sunt mai calm. A avut loc o întâlnire între Robu și Stoia, n-a fost foarte încordată, dar nici cordială, în urma căreia s-a decis scoaterea biroului Terenuri din subordinea viceprimarului”, a povestit Titu Bojin.

Bojin a explicat de ce, cu mici excepții, în Timiș s-a păstrat pacea dintre PSD și PNL chiar și după ruperea oficială a alianței.


„În județul Timiș nu s-a mișcat niciun ales, indiferent de partid. Conducerea partidului ne-a rugat să nu facem mișcări bruște pe posturi, pentru demonstrații de forță între noi și PNL, pentru că am câștigat alegerile împreună. În Timiș, noi am fost cu PNL-ul din 2008, de atunci funcționăm împreună în administrația locală, și aș vrea să continuăm această luptă, pentru cetățenii Timișoarei, nu pentru mofturile unuia sau altuia”, a spus Titu Bojin la Pressalert LIVE.

În ceea ce privește alegerile din acest an, președintele consiliului județean i-a transmis primarului că nu are nicio emoție. „Îi spun domnul Robu să stea liniștit, pentru că PSD-ul va câștiga alegerile. După vreo 20 de ani, când va căpăta vechime în politică și o să fie puțin mai calm în ceea ce privește politica, probabil își va da seama că nu e așa ușor ca și când dai note la Universitate. Sunt lucruri în politică pe care trebuie să le simți, să le pipăi, iar în momentul de față sunt convins că PSD nu va avea probleme”, a mai spus Bojin.

Pentru a vizualiza această transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.