Festivalul TESZT se apropie de gongul final. Ce spectacole puteți viziona în...

Festivalul TESZT se apropie de gongul final. Ce spectacole puteți viziona în aceste zile

0
DISTRIBUIȚI

Din 24 mai iubitorii de frumos au avut parte de Festivalul Euroregional de Teatru TEZST. Organizat de Teatrul Maghiar Csiky Gergely și finanțat de Consiliul Local al Municipiului Timișoara, Festivalul Euroregional de Teatru TEZST se apropie de gongul final.

„Spectacole dure, teatru politic, manifest, despre conflicte etnice, războaie și răni nevindecate, despre antisemitism, fantoma lui Stalin, spectacole despre rostul artei, nașterea culturală a Europei și damnarea Poetului, povești de iubire și muzici bune de ascultat mult după miezul nopții.Frisonul TESZT-ului străpunge, electrizant, conștiințe. Săptămâna de foc  la Teatrul Maghiar  „Csiky Gergely” se apropie de un final incandescent”, au spus organizatorii.

TESZT 2014 se va încheia în 31 mai cu un concert la miezul nopții susținut de Muller Peter Sziami, Kirschner Peter and friends.


Toate spectacolele din programul festivalului sunt traduse în limbile română și engleză. Accesul la concertele de la miezul nopții este liber.

PROGRAM Festivalului Euroregional de Teatru TEZST în acest week-end:

Sâmbătă, 31 mai:

Ora 17, în sala Studio, spectacolul participanților la workshop-ul TESZT, o premieră în regia lui Urban Andras.

Ora 20, Pinter Bela&Trupa joacă, în Sala Mare, ”Secretele noastre”. „Nimeni nu e perfect şi cu toţii avem secretele noastre… nu suntem fără de greşeală… dar suntem fanaticii sobri ai realităţii şi sclavii compromisurilor bune” , spune Pánczél György despre acest spectacol, care îl readuce la Timișoara pe  Pinter Béla în triplă ipostază de dramaturg, regizor și actor.

Ora 23, în sala Studio , Jam teatral cu Trupa Secretă din Budapesta, regia Karpati Peter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.