Fetiță de doar un an, SALVATĂ de pompieri, după ce a fost...

Fetiță de doar un an, SALVATĂ de pompieri, după ce a fost închisă în casă de mama NEATENTĂ. Cum s-a produs incidentul

0
DISTRIBUIȚI

fetita

O fetiță de doar un an a fost salvată de un echipaj de pompieri, după ce a rămas blocată în casă, din greșeala mamei sale. Incidentul s-a produs, astăzi, în Reșița, iar la fața locului a fost solicitat un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa  şi  o ambulanţă.

Mama micuței a ieșit din casă și, fără să-și dea seama, a tras ușa cu închidere automată după ea. După ce a realizat ce s-a întâmplat, că și-a lăsat copilul nesupravegheat singur în casă, a sunat disperată la 112 și a solicitat ajutorul autorităților.


Ambulanța, sosită la fața locului, a trebuit să îi acorde în primul rând ajutor mămicii, care se afla în stare de șoc și a fost la un pas să leșine. La scurt timp, la fața locului a sosit și un echipaj de pompieri, care a încercat să spargă ușa. Din păcate, eforturile lor nu au avut succes, astfel că au fost nevoiți să monteze o scară specială până la etajul trei al imobilului în care era blocată fetița. Angajații ISU au spart una dintre ferestre pentru a pătrunde în apartament, unde au găsit copilul speriat, dar teafăr.

Sursa foto: radio-resita.ro

fetita1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.