Florin Teodorescu A CONTESTAT licitația cu dedicație pentru fratele iubitului consilierei Sanda...

Florin Teodorescu A CONTESTAT licitația cu dedicație pentru fratele iubitului consilierei Sanda Greblă, de la Sala Olimpia. Ce argumente are

2
DISTRIBUIȚI

FLORIN TEODORESCU SI SALA OLIMPIA01_resizeFlorin Teodorescu a contestat săptămâna aceasta, în instanță, licitația organizată de Primăria Timișoara în urma căreia riscă să rămână fără sala în care desfășoară activități de culturism de 14 ani.

Avocatul Lucreția Racolța a contestat licitația la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, iar răspunsul primit de aici a fost că ”nu e de competența instituției”.


Ca atare s-a adresat instanței. ”Săptămâna aceasta am depus în instanță contestația licitației, așteptăm să primim număr de dosar și termen de judecată. Am solicitat anularea licitației, a actului prin care primăria a declarat un câștigător. Am început demersul atacând însăși hotărârea Consiliului Local de scoatere la licitație a spațiului”, a declarat avocata.

Reamintim că pe 25 februarie 2014, Consiliul Local Timișoara a votat hotărârea prin care s-a aprobat scoaterea la licitație în vederea închirierii a unor spații disponibile de la Sala Olimpia. Oficial hotărârea a fost luată “în vederea amenajării unei cafenele şi a unei săli de sport pentru culturism şi fitness – aerobic”. După doar 23 de zile de la pronunțare a fost organizată licitația, la care s-au prezentat Florin Teodorescu, care are deja acest obiect de activitate în locație, și contract pentru încă patru ani, și Cristian Patițoiu,fratele iubitului consilierei primarului, Sanda Greblă. Pătițoiu, în vârstă de 33 de ani, are o firmă ce se ocupă de tratarea solului în scop agricol, Biogerm SRL. Abia pe 13 mai Primăria a făcut public câștigătorul licitației, firma Biogerm.

2 COMENTARII

  1. Nu-l cunosc pe castigatorul licitatiei insa il cunosc pe acest mzierabil pe nume Teodorescu. Nu stiu de unde ii zice toata lumea Florin fiindca numele lui adevarat din acte nu este Florin. Acest mizerabil nu a stiut decat sa se foloseasca de spatiile institutiilor publice fara sa plateasca mare lucru in schimb. Intrebati-va de ce nu se duce sa stea in chirie intr-un spatiu privat? Va spun eu…findca intr-un spatiu privat trebuie sa plateasca lunar chiria pe cand la o institutie publica ii ameninta cu presa si cu vrajeli similare de imagine. Ma bucur ca acestui mizerabil i-a fost taiata macaroana si sper sa nu il mai vedem in alta institutie publica. De notat ca la Sala olimpia a fost adus de Sorin Grindeanu asa ca probabil actualele articole se datoreaza aceluiasi personaj, fiindca domn nu se poate numi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.