Fostul ministru Daniel Funeriu, în vizită la sediul PNL Timiş: „Suntem Prâslea...

Fostul ministru Daniel Funeriu, în vizită la sediul PNL Timiş: „Suntem Prâslea cel voinic şi merele de aur!” Ce propunere i-a făcut Robu

5
DISTRIBUIȚI

robu funeriu mere costi duma

Ajuns cu jumătate de oră întârziere la conferința de presă a PNL, primarul Nicolae Robu a primit o vizită neaşteptată din partea unui vecin.

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu, membru PMP Timiş, formaţiune care are sediul lângă PNL Timiş, a venit cu un coş de mere verzi.


Amuzat, Robu l-a poftit pe Funeriu în sală şi a povestit că în cadrul campaniei de împărţire de mere în stradă Funeriu i-a oferit un fruct şi fiului primarului, care a acceptat cadoul, dar nu şi-a declinat identitatea. Întrebaţi dacă merele reprezintă un soi de tentaţie biblică, Funeriu a răspuns că „noi suntem Prâslea cel Voinic şi merele de aur”.

Aflat pe picior de plecare, ministrul a fost atenţionat că adeziunile (la PNL) sunt la ieşirea din sediu. Amuzat, Funeriu a răspuns că „nu adeziunile pe hârtie sunt importante, ci adeziunile la valori şi alea le ai în tine, nu pe hârtie”. După plecarea PMP-istului, Robu a povestit că „întotdeauna am spus că am avut o colaborare foarte bună când dânsul era ministru și eu senator și rector UPT. Întotdeauna am avut tăria să spun ceea ce nu mi-a convenit. (…) A primit multe propuneri de la mine și chiar îi făceam invidioși pe colegii de partid, pentru că amendamentele mele erau acceptate”.

Foto: Constantin Duma

5 COMENTARII

  1. „intamplator” se afla si presa in zona sa faca poze si sa scrie din nou a cata oara in ultim sapt despre miracolul invatamantului romanesc Funeriu. Articolele ar trebui sa aiba (P) -ul ala de la publicitate sau de la penibili, sau ‘multe’ chestii cu p….

  2. bai FUNERIU ! merele de aur le-a furat UDREA si alti hoti de pe la voi .pe tine doar te manipuleaza ca alele mere de aur exista ,nu pune botul ! au disparut de mult.

  3. Colaboraee fosrte buna cu un ministru (fost) caruia o doamna ii sufla ce sa spuna ? PENIBIL pentru sistemul nostru de invatamant . Rusine domnule primsr USL !

  4. Colaborare foarte buna cu un ministru (fost) caruia o doamna ii sufla ce sa spuna ? PENIBIL pentru sistemul nostru de invatamant . Rusine domnule primar USL !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.