Fostul șef al Fiscului căruia i s-a furat un seif cu un...

Fostul șef al Fiscului căruia i s-a furat un seif cu un milion de lei, cercetat de ANI pentru avere nejustificată. Vezi cât sunt diferențele constatate de inspectorii de integritate

2
DISTRIBUIȚI

petru lupsac 8

Fostul șef al fiscului de la Oțelu Roșu este cercetat de ANI pentru avere nejustificată. Reprezentanții Agenției Naționale de Integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 2.088.473 Lei (aprox. 489.629 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Lupșac Petru-Ioan, funcționar public în cadrul Administrației Finanțelor Publice Oțelu Roșu, Județul Caraș-Severin, împreună cu soția sa.

Cei de la ANI au luat la purecat averea fostușui șef al fiscului după ce acesta a ajuns pe prima paină a tuturor ziarelor, când i-a fost furat un seif care conținea peste 1 milion de lei.


La un an de zile de la jaf, hoții au fost găsiți.

”În perioada 2006 – 2012, Lupșac Petru-Ioan a realizat venituri salariale în cuantum de 888.004 Lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 2.976.477 Lei, rezultând o diferență nejustificată de 2.088.473 Lei (aprox. 489.629 Euro)”, au transmis reprezentanții ANI.

Lupșac Petru-Ioan deținea calitatea de funcționar public în cadrul Administrației Finanțelor Publice Oțelu Roșu, Jud. Caraș-Severin, începând cu data de 18 octombrie 2006, iar în perioadele 21 august 2007 – 01 ianuarie 2011 și 20 iunie 2012 – 21 decembrie 2012 a deținut funcția de Șef administrație în cadrul Administrației Finanțelor Publice Oțelu Roșu.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timișoara în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către familia Lupșac.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.