Timișorencele cochete au ieșit la plimbare cu bicicleta prin oraș. Cu ce...

Timișorencele cochete au ieșit la plimbare cu bicicleta prin oraș. Cu ce premii s-au ales cele mai șic bicicliste GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1240368357">

biciclete cochete (12)

Aproximativ 500 de bicicliste, alături de admiratorii lor, “înarmate” cu baloane colorate și buchețele de flori în coș au participat, astăzi, la o plimbare prin oraș organizată de voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Timișorencele s-au îmbrăcat cât mai șic, mai ales că organizatorii au anunțat că cele mai cochete bicicliste vor primi numeroase premii de la diferiți sponsori.

Biciclistele și-au dat întâlnire pe platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii, începând cu ora 10.00, iar de la ora 11.00 au parcurs împreună aproximativ zece kilometri. Printre participanți s-a numărat și un bărbat care s-a îmbrăcat într-o fustiță extrem de scurtă, și-a pus o perucă roșcată în cap, și-a colorat buzele cu un ruj roșu și care nu a dorit să scoată nici două vorbe pe motiv că are “tarife prea mari, cel puțin 500 de euro”. Iubitoarele mersului pe două roți au poposit în Parcul Poporului, unde au avut parte de expoziții de produse handmade pe tematică ciclistă și ateliere în aer liber.

Biciclistele au putut participa și la prima clasă de pilates susținută în aer liber în orașul nostru, iar la final o parte dintre participante au câștigat abonamente de fitness. Cele mai cochete bicicliste au fost recompensate cu vouchere pentru recondiționarea bicicletei. Mai mult, la eveniment au fost prezenți și designeri vestimentari și de accesorii din orașul de pe Bega, care au oferit, de asemenea, celor mai „chic” participante, cinci ținute pentru bicicliste, o pereche de pantofi cadou de la Mono Shoes, vouchere, tricouri sau fuste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.