Francezul Jeremy Underground mixează în premieră în Timişoara

Francezul Jeremy Underground mixează în premieră în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

jeremy

Brandul de petreceri SOULed OUT îl va aduce în premieră în Timişoara pe francezul Jeremy Underground, o figură binecunoscută pentru amatorii muzicii house, care este deţinătorul label-ului My love is underground. Născut în 1986, Jeremy Fichon aka Jeremy Underground sau Underground Paris, descoperă genul zece ani mai târziu, prin intermediul radio Nova din Paris, în ale cărui suburbii locuieşte.


Pasiunea pentru muzică îl face să devină pe lângă DJ şi producător şi un veritabil crate digger. Muzicianul are în colecţia sa personală peste cinci mii de viniluri şi este deţinătorul unui label de referinţă în muzica house din întreaga lume.

Alături de el, la petrecerea care va avea loc sâmbătă 10 mai de la ora 23, la Amplificat, vor mai fi prezenţi băieţii de la Rotopercutor, aflaţi şi ei în premieră în Timişoara. Cei doi membri ai acestui proiect, Krueger Batz şi O.g. Borac colorează scena electronică bucureşteană de mai bine de opt ani şi explorează cele mai bune vibe-uri Hip-Hop, Funk, Breaks, Lounge ajungând până la cel mai bun sound de House, Deep House şi Techno. Alături de ei, vor mai fi prezenţi Mandel (Soulheads/TM) şi Angel ((SOULed OUT/TM), iar biletele de intrare pentru acest eveniment costă 15 lei până la ora 01 şi 25 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.