Gheorge Ciuhandu, invitatul din această seară la PRESSALERT LIVE

Gheorge Ciuhandu, invitatul din această seară la PRESSALERT LIVE

7
DISTRIBUIȚI

 

gheorghe ciuhandu camasa p

Gheorghe Ciuhandu, cel care a condus Timișoara timp de 16 ani, este invitatul din această seară, de la ora 20, la emisiunea PRESSALERT LIVE.


În studioul HDV vom discuta despre cele întâmplate în timpul cât a fost primar al Timișoarei, despre urmașul său, dar și despre soarta PNȚCD. Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar întrebări îi puteţi adresa invitatului pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

7 COMENTARII

  1. sugerez ca alaturi de d-l fost primar sa fie invitati si domnii Miut si Cojocari, artizanii retelei infractionale, „case pt. tigani” si „case la L 112/1995 (fo 430!)” reparizate si vandute ILEGAL (si moka) unor notabilitati, judectori procurori politisti lideri locali de partid. apoi sa se autodenunte in bloc!

  2. Ma mir ca puturosul si impotentul asta mai are tupeul sa-si scoata ritul imblanit in fata timisorenilor. Poate ca ar trebui sa apara impreuna cu ceilalti pomeniti in comentariul lui Jurist la televiziunea cu circuit inchis Popa Sapca.

  3. Jurist ..esti vocea noastra…..sunt sigu ca Dragos il va intreba despre modul cum au fost dobandite casele de catre tigani…cum primaria a pierdut foarte repede procesele pt retrocedari..si a pus urgent in practica deciziile judecatorilor….etc..nu scapa Ciuhandu.
    Numai sa nu-i spuna ca minte……

  4. Ciuhandu, inainte de a ajunge primar era un profesor respectat in cadrul facultati de constructii. In plus era un timisorean get beget, vorbitor de limba germana si absolvent al liceului Lenau. Ciuhandu, nu avea nevoie de primaria Timisoara, dar Timisoara a avut nevoie de un om curajos. A facut din Timisoara un centru automotive de nivel european. A dus orasul ca centru industrial peste Bucuresti. Cu mult mult peste alte orasele ca Cluj sau Constanta. Clujul trebuie sa se dezvolte continuu ca in 10 ani sa ajunga puterea industriala a timisoarei. A modernizat tot orasul. A facut ce a ce ar face orice timisorean, sa fi mandru ca esti din Timisoara. Faptul ca sau aciuit o serie de romi din toata romania, nu demonstreaza decat nivelul de trai comparat cu al occidentalilor. Este de notorietate ca un timisorean se muta de obicei in germania, sau la Barcelona. Dumele cu vanzarea caselor unor romi, e o prostie. Asa e legea romana. Ambigua si permisiva. Si ai disculpa pe toti cei vinovati. Incepand cu infractarul falsificator si pana la notar(care desi semneaza nu raspunde penal). Deci domnule primar, sa stiti ca timisorenii adevarati sunt de partea dumneavoastra. Singurul repros ar fi retragerea intr-un an electoral in care era clar ca psd-ul are un avans prea mare ca sa nu piarda.

  5. exista voci care sustin ca printre bunurile „agonisite” de fostul primara ar figura un apartament de lux in Viena si ceva imobile de lux in Karlsruhe. asa este dom primar(fost)?
    cu certitudine ca pana la plecarea domnului mai sus amintit in primarie domnea o adevarata fratie in frunte cu troica ciuhandu miut cojocari. cei care stiu cate ceva sa dea pe goarna odata si odata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.