Gheorghe Ciuhandu l-a DEMOLAT pe primarul Robu la PRESSALERT LIVE: „Eu nu...

Gheorghe Ciuhandu l-a DEMOLAT pe primarul Robu la PRESSALERT LIVE: „Eu nu am venit aici să îl analizez pe Robu, pentru că nu sunt maestru în psihanaliză” VIDEO

10
DISTRIBUIȚI

CIUHANDU LA PRESSALERT LIVE01.JPG02_resize

Invitat în această seară la PRESSALERT TV, ţărănistul Gheorghe Ciuhandu, omul care a fost vreme de 16 ani primarul Timişoarei, a vorbit despre declaraţiile primarului Nicolae Robu, care la prima emisiune spunea că a fost iniţiatorul tuturor proiectelor din Timişoara. Întrebat cum vede optica primarului, Ciuhandu a spus că „ceea ce spune domnul Robu sunt exagerări ca să nu folosesc un termen mai dur. Sunt exagerări şi, în cea mai mare parte, neadevăruri, nimeni nu contestă că pe durata celor 16 ani cât am fost primar au fost iniţiative ale oraşului care nu mi-au aparţinut, dar cărora le-am dat forţa de a fi puse în practică. Timişoara Viziune 2030 nu se încadrează în ceea ce spunea domnul Robu”.

Fostul primar al Timișoarei a dezvăluit că  primele proiecte de îmbunătățirea traficului au fost făcute încă din  perioada anilor 2000 și au existat o sumedenie de studii de dezvoltare a orașului, inclusiv cu olandezii. Fostul edil şef a comentat că „planul integrat de dezvoltare pe care se merge acum, toate îmi aparţin şi cât am putut să fac până în 2012, când nu am mai candidat, am făcut şi am crezut că timişorenii vor fi bucuroşi că am lăsat atâtea proiecte pentru actuala administraţie. Nu am ce să ascund, nu am ce să îmi reproşez pentru că nu am atentat la paternitatea unei idei, dar a spune că Timişoara Vision 2030 aparţine în exclusivitate domnului Robu este o exagerare”. Mai mult, Ciuhandu a mai dezvăluit şi că a fost personal reprezentant al Europei în comisia de Dezovoltare Durabilă, acolo unde, alături de un alt partener, a elaborat un material privind politicile de transport la nivelul Consiliului Europei, studiu care prevedea şi realizarea centrului intermodal, cu care toţi policienii se laudă acum.


Legat de implicarea UPT în studiul Vision 2030, Ciuhandu a spus că în iunie 2007 la data recepţiei Robu nu şi-a asumat proiectul, cum face acum. Fostul edil a conchis că Timişoara Vision 2030 a fost „opera colectivă a zeci de oameni insitutul Freunhofer, Primăria Timişoara, Universititatea Politehnică. Fiecare are un merit”. Legat de comportamentul lui Robu, Ciuhandu a spus că „mi se pare exagerare ce se face nu văd nici scopul. Ar trebui să privim în viitor şi nu în trecut probabil există o anumită frustrare că eşti pus să faci lucrurile implementate de alţii”.

Și ideea mult clamată a actualui edil șef, privind implementarea unei linii de metrou în Timișoara a fost desființată de fostul primar. „Un sistem tip metrou se implementează, de obicei, la orașe care au de la un milion de locuitori în sus, doar în cazuri izolate, unde densitatea populației este foarte mare, se aplică și la orașe cu o populație cuprinsă între 500.000 și 1.000.000. De altfel proiectantul spune că nu este bine să faci lucrări riscante, iar conform proiectului, estacada îți permite fluența în foarte multe împrejurări. Această viziune a fost opera a zeci de oameni din trei instituții”, a explicat Ciuhandu. Acesta a încheiat apoteotic declarațiile despre Nicolae Robu, lăsând de înțeles că acțiunile și declarațiile acestuia țin mai mult de sfera psihologică: „Eu nu am venit aici să îl analizez pe Robu, pentru că nu sunt maestru în psihanaliză”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

10 COMENTARII

  1. Nu imi imaginez cum ai reusit sa stai 16 ani la primaria din Timisoara decat prin fraudarea voturilor. Ce ai facut tu in 16 ani ??? Ai dat voie Cristestilor sa batjocoreasca toata industria din Timisoara si ai dat Carpacilor si nu numai tot ce nu era a lor de drept. Ai scos familii in strada cu japca iar pe plan local ai pus 2,3 stalpi si ai peticit in fiecare primavara strazile din Timisoara.
    In prezent sunt deschise 100 de santiere in Timisoara , cea ce ne arata ca TU nu ai facut nimic…daca faceai ceva ptr. oras poate erau 2,3 santiere deschise.
    Speram sa mergi la puscarie ptr. ca ai nenorocit zeci de familii cu acele retrocedari frauduloase dar justitia din Romania este ocupata sa stea la panda la pasaj.

  2. ce diferentza de abordare fata de interviu cu robu sau cu basescu mii se pare mie sau bota e numa un limbist ? 🙂 in 16 ani toate orasele din romania au progresat numai timisoara a ramas pe loc si tu il ridici in slavi pe barbos care o dat tiganilor tot orasu rusine

  3. CIUHANDRU MAI BINE BAGATE INTR-O GAURA DE UNDE SA NU MAI IESI.TI-AI BATUT JOC DE TIMISOARA CA NU ESTI TIMISOREAN ,AI UMPLUT ORASUL CU TIGANI TAI,AI DAT LUCRARI LA FIUL TAU ,TE-AI INBOGATIT PE SPINAREA TIMISORENILOR,AI VINDUT CASELE NEMTILOR LA TIGANI TAI . DUMNEZEU SA NU TE MAI SUPORTE PENTRU RAUL CE LAI FACUT TIMISOAREI.CUM a ajuns o familie de tigani sa cumpere 140 de case in timisoara si cele mai multe in centru nu i-ti este rusine?

  4. Nu vedeti ce limba ascutita are dnu ziarist bota ??? O are subtiata dea limbile care le da…… unde si pe la ce otel numai el stie, sa nu mai vorbim de faptul ca I si un agramat,
    Pe cand un interviucu marii investitori Cristescu ??

  5. Timisoara a ajuns un orasel de provincie,in principal,datorita tie si camarilei tale!ai ,,reusit”sa manelizezi Timisoara si spiritual ei !
    Ciuhandule …ne-ai tinut in loc 16 ani !
    esti…un NIMENI…noroc ca te mai baga astia in seama + cativa pensionari nostalgici…

  6. Au iesit si membrii de partid la comentat :)) hai lasati-o balta !!! Asta a fost un om cu coloana, nu a luat-o sus de la oricine, poate a facut si smecherii, dar nu a fost nimic probat pana acum. In schimb roaba asta stie doar sa minta si sa prosteasca lumea, voi nu aveti coloana, va-ti inscris in partid credeti ca o sa mancati si voi o ciorba, ca veti termina facultatea,scoala si veti avea un viitor politic sau in cine stie ce firma, dar ca lingai nu veti obtine nimic fiti siguri !!!

  7. Cel mai slab jurnalist din Romania . De astazi nu mai urmaresc stiri de la dumneavoastra . Il apreciati pe acest om dupa ce a dat Timisoara la Rromi si timp de 16 ani nu a facut nimic in Timisoara , si denigrati pe domnul primar Nicolae Robu a facut mai multe pentru Timisoara in 2 ani decat a facut acest om in 16 . Jurnalist de scandal si va asumati cu mandrie ca i-ati spus presedintelui Basescu ca „a mintit ” . Rusine sa va fie . Profesionalism 0 ! Sa aveti o zi buna !

  8. Este trist ca niste comentatori cu grave lacune culturale (a scrie agramat, cu ortografie fantasmagorica e jalnic!) debiteaza sloganuri mincinoase pe acest blog. Timisoara este admirata, de multi ani, de catre toti vizitatorii straini, tocmai pentru ca Gh. Ciuhandu a fost un prim-edil foarte competent si devotat municipiului nostru. Miniciunile ca ar fi fost pe-o mana cu clanurile de diverse feluri au prins la toti ametitii, cum au prins si alte calomnii (se stie ca i-a fost pus in carca – IN MOD MINCINOS – inclusiv „acvariul’ de langa Opera, construit fara avizele necesare, si pentru demolarea caruia a intentat proces Primaria condusa exact de catre Domnia sa, cum au fost intentate zeci de procese (cele mai multe inca in derulare) pentru a fi demolate cladirile construite sau desfigurate abuziv de catre tot felul de indivizi, colorati sau nu. Incetati cu minciunile, cu aberatiile. Timisoara lasata noua de catre primarul Ciuhandu este SPLENDIDA. O spun cu mana pe inima, ca timisoreanca din nastere, nu incropita recent.

  9. In postarea anterioara, in randul al patrulea, va rog sa cititi MINCIUNILE. O litera in plus a aparut din eroare de clicare. Imi cer scuze!
    Adaug faptul ca trei magaoaie cu turnulete au fost demolate exact de administratia Ciuhandu, atunci cand legea a permis acest lucru, adica prin sentinte ramase definitive. De asemenea, ca a fost amenintat, repetat, cu moartea de catre tot felul de abuzivi, iarasi uita detractorii. Cum inca n-au aflat ca Gh. Ciuhandu este unicul primar din Romania care a primit diploma de PRIMAR EUROPEAN, la Bruxelles, in 2006, adica inainte de intrarea tarii noastre in UE. Este chiar atat de greu sa iubiti adevarul? Sa iubiti cu adevarat urbea noastra minunata, pe care o ponegriti cu nerusinare? M-am intrebat, mereu, cum de a avut forta de a face atat de mult pentru orasul nostru fostul primar, desi i s-au pus neintrerupt bete in roate. Un om cu frica de Dumnezeu (bunicul sau patern a fost preot ortodox semnatar al actului Unirii de la 1 Decembrie 1918), un om onest, care nu se lauda trebuie stimat, nu calomniat.

  10. A FOST CEL MAI BUN PRIMAR DIN ROMANIA; DAR DACA PORTI OCHELARI DE ROB, PARDON ORB, NU POTI DECAT SA DEVI PENIBIL ; JUDECATORII SI AVOCATII AU DAT ORASUL TIGANILOR; LUCRU RECUNOSCUT CHIAR DE ROBU, DAR PENTRU AST TREBUIE SA IA UN MINIM NIVEL DE CULTURA!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.