Happy în Banat. Un cunoscut producător de film face turul orașelor bănățene...

Happy în Banat. Un cunoscut producător de film face turul orașelor bănățene pentru a realiza clipuri cu oameni fericiți VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

happy3

Un producător de filme din Reșița se ambiționează să promoveze ”Happy” Banatul de Munte. El a realizat deja mai multe filme/clipuri pe celebra piesă ”Happy”, în care promovează orașe din Caraș Severin. Deja sunt trei realizate, dar urmează altele.

Sabin Dorohoi a ajuns în atenția publicului anul trecut când unul din scurt-metrajele sale, ”Calea Dunării”, a fost premiat cu premiul “Young Audience Award” la competiţia oficialã a Festivalului Cinemed – Festival de Film Mediterraneen – de la Montpellier (coasta de Azur) din Franţa. Tot anul trecut, scurtmetrajul a mai fost selecţionat şi la alte festivaluri internaţionale importante: Palm Springs Shortfest, cel mai mare festival de scurtmetraje din America de Nord sau California Independent Film Festival ce va avea loc luna aceasta, în apropiere de San Francisco. Fimul “Calea Dunãrii” a avut premiera la Hollywood în cadrul Festivalului de Film Est European SEEFest. Acum i-a intrat în cap ideea că videoclipuri ”Happy” în orașele cărășene le ajută pe acestea să iasă din anonimat.

happy4

”În 2013, Pharrell Williams a lansat piesa Happy. Entuziasmaţi, fanii au fãcut o serie de videoclipuri amuzante cu oameni veseli care danseazã pe ritmurile melodiei Happy în multe din oraşele mari ale lumii: Paris, Tokio, New York, Berlin, etc.


Din luna februarie, moda a intrat şi în România. La început marile oraşe au lansat câte un videoclip, apoi unele din ele şi-au fãcut chiar şi douã sau trei asemenea clipuri Happy. Şi fenomenul a continuat, transformându-se într-o promovare a Localitãţilor din România şi a veseliei tinerilor. Cum în zona de vest, pe cardinala Reşiţa – Timişoara, urmeazã sã construim primele studiouri de film din Vestul României – Western Transylvania Studios, îmi doresc foarte mult sã promovez zona Banatului. Pe de altã parte, m-am nãscut la Reşiţa şi am copilãrit la Bocşa, aşa cã Banatul de Munte e casa mea. Aşa cã am fost foarte impresionat de buna dispoziţie pe care videoclipurile Happy ale Oraşelor din România o degajã, promovând într-un mod fantastic veselia şi locurile frumoase ale ţãrii şi am decis sã mã pun pe treabã. Aşa cã am lansat în 2 aprilie Happy Reşiţa. Videoclipul a fost atât de bine primit, încât imediat am fost chemat sã fac şi la Caransebeş. Şi aşa a început totul. Acum sunt decis sã mai facem asemenea clipuri muzicale vesele şi în alte oraşe ale Banatului de Munte şi în felul acesta sã promovãm zona de Vest intr-un mod inedit, energic şi optimist, prin muzicã şi dans. Este o promovare mai altfel, e adevãrat, dar clipurile se bucurã de mii şi zeci de mii de vizualizãri! Aşa cã joi, 15 mai, la orele 19:00 tocmai am lansat Happy Bocşa (Bocsa fiind orãşelul bunicilor mei, al celor mai frumoase amintiri). Vor urma şi alte oraşe cât de curând”, a declarat Sabin Dorohoi.

Azi și mâine, 19-20 mai, va filma la Herculane. Urmează Anina și Moldova Nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.