Hoți de motorină, prinși în timp ce goleau rezervoarele a zeci de...

Hoți de motorină, prinși în timp ce goleau rezervoarele a zeci de mașini. Ce cantitate enormă de combustibil au sustras

1
DISTRIBUIȚI

furtdinrezervor-1398154617

Mai mulți arădeni s-au gândit că pun de-o afacere dacă fură motorină din rezervoarele unor mașini și o vând mai departe.


Timp de câteva zile ”afacerea” le-a mers strună. Până ieri, când au fost prinși de polițiști. Oamenii legii au fost șocați să descopere că hoții, care abia au ajusn la majorat, reușiseră să stocheze 600 de litri de motorină.

”Poliţiştii de la Poliţia oraşului Pecica au depistat ieri, cinci tineri, bănuiţi că ar fi sustras aproape 600 de litri de motorină din rezervoarele unor autovehicule parcate pe raza localităţii Pecica. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în nopțile de 10/11 mai 2014, 19/20 mai 2014 şi 03/04 mai 2014, cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, toţi din Pecica, ar fi sustras 320 l motorină, respectiv 260 l motorină, din rezervoarele unor autovehicule parcate pe raza localităţii Pecica”, a declarat Camelia Tuduce, ofițerul de presă al Poliției Arad.

Poliţiştii au întocmit pe numele tinerilor, un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

1 COMENTARIU

  1. Barbalata Iulian si Bosanceanu MItica au colaborat cu mine in domeniul constructiilor si au fugit cu banii din firma. Atentie pe viitor daca doresc sa se angajeze!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.