IMAGINI DE NEUITAT cu Timişoara inundată. Vezi cât au avut de lucru...

IMAGINI DE NEUITAT cu Timişoara inundată. Vezi cât au avut de lucru echipele de intervenţie

5
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_109456" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">inundatii timisoara 100
Un membru al echipei Salvo la pasajul Jiul din Timişoara Foto Adrian Pîclişan

Circulaţia pe mai multe străzi şi bulevarde din Timişoara a fost blocată sau îngreunată din cauza ploii torenţiale. Conform tradiţiei, unul din primele locuri pe unde nu s-a mai putut trece a fost pasajul de pe strada Popa Şapcă. Aici, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a ajuta un şofer care s-a aventurat şi a rămas cu maşina în mijlocul apei. Ca maşinile să nu mai treacă pe acolo, de-a latul şoselei au fost făcute adevărate baricade din crengile unor copaci din apropiere. Barierele improvizate au fost dublate de maşinile Poliţiei. Până la urmă, doi angajaţi ai unei firme au adus nişte panouri pentru a semnaliza corespunzător zona. De asemenea, circulaţia la pasajul Jiul nu s-a mai putut trece dintr-o parte în alta cu toate eforturile celor de la Salva care au primit şi sprijinul pompierilor. Cei de la ISU Banat  au lucrat non-stop pentru a rezolva situaţiile de criză apărute în oraş – apa a inundat subsoluri de case, blocru o incintă de la mall, garaje, dar şi subsolul de la spitalul de copii. ISU Banat a transmis o avertizare de cod portocaliu, valabil până la ora 3 dimineaţa, de ploi abundente şi intensificări ale vântului.

 

5 COMENTARII

  1. Acum citiva ani cu fonduri europene, s-au montat pompe si la Popa Sapca si la Jiul. Poate dl Vlaicu sa ne spuna ceva mai mult, ca doar el a fost si atunci director.

  2. Forta PSD, PDL PNL, PMP sau care drac de partide or mai fi…rusine sa va fie, numai dracul o sa va mai voteze..oameni buni ar trebui sa le dam o lectie si sa nu ne prezentam la vot..ne mint de 20 ani ..

  3. Asta e visul celor de la PSD, sa nu se prezinte lumea la vot si sa castige ei. Trebuie sa va intre bine in cap, ca a nu te prezenta la vot nu este o palma data politicienilor, pentru ca pe ei nu-i intereseaza daca vin 20% sau 70%. Ei sunt interesati doar sa fie acolo, sa fure, sa-si bata joc de banul public, etc. Pentru a iesi din acest rahat nu sunt solutii simple, si probabilitatea ca ele sa fie infaptuite tind spre 0. Smecherii castiga batalie dupa batalie, nici nu mai am chef sa ma gandesc ce este de facut. Cativa ani m-am luptat cu sistemul, pe ici pe colo sa schimbam ceva, sa respectam ceva, insa nu mai are rost. Realitatea este ca ducem o lupta individuala pe care „prostimea”, „cei fara creier”, „aia rupti in fund” au incurajat-o in timp ce altii incercau sa-i ajute. Asta este… sa se inunde in continuare in prostie, si sa duca o viata de sclavi daca asa le place. Nu sunt atat de vinovati cei care fura, cat cei care-i ascund. In acest mod nu te poti baza pe cei din jur sa-i ti in frau pe acesti hoti numiti politicieni si lucratori in administratie.

    • Prietene: la 5% prezenta la vot ce crezi tu ca zic baietii de la UE? Ca in Romanica e totul ok?. Eu nu cred.
      Asa ca mai bine stau acasa. Noi singuri in Ro nu o sa ne facem dreptate. Niciodata. Intotdeanuna altii ne-au facut dreptate sau altii ne-au „ajutat”!

  4. Oare dragul nostru primar e constient de faptul ca acel pasaj din complex ar fi aratat la fel dupa prima ploaie? Eu sunt curios unde s-au dus banii pe proiectul de frezabilitate si care e firma raspunzatoare. A trecut o ploaie peste noi si a inundat orasul, iar noi avem idei de gari subterane, metrouri, pasaje pe subt centrul orasului…etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.