Impact MORTAL între un TIR și un Logan. Cine este vinovat de...

Impact MORTAL între un TIR și un Logan. Cine este vinovat de producerea accidentului

0
DISTRIBUIȚI

accident sag 1

Un accident mortal a avut loc între un TIR și  un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane. Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, pentru portalul www.newsar.ro, accidentul a avut loc pe Valea Mureşului, în zona localităţii arădene Petriş. „Într-o curbă, remorca unui TIR a intrat în balans şi a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulmentar.


În urma impactului trei persoane care se aflau în autotursim au fost rănite. Unul dintre pasageri, cel care ocupa un loc pe bancheta din spate, a fost rănit foarte grav, decedând ulterior”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru sursa citată. Conform polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza faptului că semiremorca ansamblului de vehicule a derapat şi, după ce s-a rotit în cupla de prindere cu vehiculul ei trăgător, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa regulamentar. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat pentru producerea accidentului.

Circulația a fost blocată timp de câteva ore pe sensul de deplasare Arad – Deva al DN 7, în zona kilometrului 443, pe raza localităţii Petriş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.