Invitaţi de marcă la cea de-a doua ediţie a festivalului Sabotage. Vezi...

Invitaţi de marcă la cea de-a doua ediţie a festivalului Sabotage. Vezi când va avea loc evenimentul VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

brookesbrotehers

Organizatorii celei de-a doua ediții a Sabotage Festival aduc la Timișoara artiști consacrați pe plan internațional, dar și muzicieni locali. Primele nume anunţate pentru ediţia din acest an a festivalului sunt The Brookes Brothers, Culprate, Maksim şi Outbreak.

Renumitul duo londonez Brookes Brothers este alcătuit din fraţii Phil şi Dan Brookes. Prima lor piesă a apărut în 2006 sub numele de Portal/Desert Island, următorul lor single, „Verano”, fiind realizat alături de SubFocus. Anul trecut au lansat hit-ul „Carry Me On”, melodie care a câștigat din partea lui Zane Lowe titlul de „Hottest Record in the World” şi a ajuns pe locul 7 pe UK Independent Charts.

Culprate a produs muzică electronică încă din facultate şi a lansat “5 Star EP” în 2011, material care a avut parte de recunoaştere din partea unor nume ca Gemini sau Skrillex.

În ultimii ani, vocalistul Maksim s-a făcut cunoscut în industria muzicală pentru contribuţia sa cu diverse label-uri.


Începând de anul trecut, Maksim avansează la nivelul următor, simțindu-se atras de set-uri live. Se alătură lui Culprate, pe scenele din Australia și Europa, participând la diverse festivaluri.

Outbreak este un colectiv timişorean, format din patru prieteni ce s-au unit la începutul anului trecut din pasiunea pentru muzica drum and bass. În mai bine de un an de activitate, grupul a reuşit să capteze atenţia caselor de discuri Voltage Recordings din Polonia şi Future Science din Marea Britanie, a festivalului anual Birthday Bash, cât şi a mişcării maghiare Underground Culture. Alături de activităţile de producţie muzicală şi dj-ing, timişorenii promovează muzica drum and bass prin platforma româno – olandeză  Neurofunkland. Grupul timişorean a urcat pe scenă alături de artişti ca The Upbeats (Noua Zeelandă), Inward Phase şi Saintone (Ungaria), MC Ghergha (Tm), ZBK (Braşov), Mental Chemistry (Tm), Dumbo (Cluj-Napoca), Damaja (Tm), Kolapsys (Tm), Astronaut Kru (Deva), Seba1934 (Tm), Phobe1 (Reşiţa), Synchro (Tm), Bia (Tm), MC Tina (Tm), Sensorship (Tm), DJ Kuky (Tm) şi mulţi alţii.

Sabotage Festival este programat pentru vineri, 6 iunie 2014.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.