Invitaţi de seamă, din întreaga lume, la „Patruzeci şi opt de ore...

Invitaţi de seamă, din întreaga lume, la „Patruzeci şi opt de ore Made in TM“ VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Le Grand Uff Zaque

Cea de-a 8-a ediţie a evenimentului „Patruzeci şi opt de ore / Made in TM”, care se va desfăşura la Poligonul de la Pădurea Verde (Giarmata Vii), în 30 şi 31 mai, aduce în faţa melomanilor timişoreni o sumedenie de artişti internaţionali de seamă.

Evenimentul care în acest an se desfăşoară şi sub umbrela „Made In TM“ va programa 48 de ore de concerte şi party-uri non-stop, cu artişti din Marea Britanie, Noua Zeelandă, Ungaria, Germania şi bineînţeles România. Capul de afiş al manifestării este Calibre.

Pe numele lui adevărat Dominik Martin, Calibre este un producător şi DJ din Belfast. Primele sale producţii de drum and bass au apărut în 1995 la defuncta casă de discuri Quadrophonic care a aparţinut celebrilor muzicieni de la U2. După ce a ajuns în atenţia lui DJ Fabio, acesta l-a ajutat să semneze un contract cu casa de discuri Creative Source. Primul său material discografic, apărut în 2001 sub numele de Musique Concrète este inspirat din muzica lui John Cage. În 2003 artistul şi-a lansat propria casă de discuri Signature Records, iar cel mai recent material discografic al acestuia este Shelflife 3.

Un alt artist britanic care va fi prezent la Timişoara este Addison Groove.


Pe numele său adevărat Tony Williams, acesta a ajuns în atenţia melomanilor din întreaga lume sub pseudonimul Headhunter, cu care a reuşit să-şi creeze un nume legendar în scena dubstep. Acum patru ani, artistul şi-a schimbat numele în Addison Groove şi a lansat una din cele mai influente piese de bass music, numită „Footcrab“. Melodia a avut un succes fenomenal fiind promovată nu numai de DJ-eii din scena dubstep, ci şi de figuri cunoscute din alte genuri cum ar fi Surgeon, Ricardo Villalobos sau Mr Scruff.

Printre artiştii internaţionali care vor fi prezenţi la „48 de ore Made in TM” se numără şi maghiarul Cadik şi neo-zeelandezul DJ Presha. Printre numele care vor susţine concerte live se numără şi formaţia germană Le Grand Uff Zaque, din Karlsruhe. Aceasta aduce pe scenă cu mult umor o muzică nouă şi ieşită din comun, care reuneşte genurile muzicale drum and bass, hip-hop şi jazz. Prin cântece în limba germană, franceză şi engleză, muzica formaţiei  se adresează unui public larg. Din anul 2009 şi până în prezent, Le Grand Uff Zaque a susţinut peste 150 de concerte în Germania, Austria, Franţa şi Elveţia. Jonathan Zacharias, Merten Lindorf, MaxMasterFive, MOC, Marcel Baguette și Laura Oyewale sunt cei şase muzicieni energici, care împreună fac din Le Grand Uff Zaque o formație deosebit de expresivă. Formaţia prezintă la Timişoara albumul “Cliche” (produs de soliştii Tino Oac şi Paddy Bohr de la formaţia Söhne-Mannheims), promiţând un show live formidabil, prezenţa lor fiind posibilă cu ajutorul Centrului Cultural German de la Timişoara.

Biletele pentru acest eveniment costă 65 de lei în avans pe ambele zile, acestea putând fi cumpărate în reţeaua magazinelor U-Man din toată ţara, sau la D’arc The Bar şi Mal din Timişoara. La intrare, abonamentele pe ambele zile vor costa 80 lei, iar biletele de o zi 50 lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.