Robert Turcescu susţine două concerte în aceeaşi seară, la Timişoara. Vezi unde...

Robert Turcescu susţine două concerte în aceeaşi seară, la Timişoara. Vezi unde vor avea loc recitalurile trupei Casa Presei

0
DISTRIBUIȚI

casapresei

Formaţia Casa Presei – alcătuită în totalitate din ziarişti şi al cărei lider este Robert Turcescu – va susţine două concerte în aceeaşi seară la Timişoara, vineri 16 mai, evenimentele urmând să se desfăşoare la Paradisul Piraţilor, de la ora 21.00, şi la Club 30, de la ora 23.00.

„Într-o noapte, cand mi s-a facut un dor nebun să stau într-o sală de repetiţie şi să cânt, mi-am zis «de ce nu aş face o trupă?».


Îmi cumpărasem o chitară electrică, pe care dădusem nişte mii de euro. E chitara pe care mi-am dorit-o când eram mic, un fel de Stratocaster. Am început să repet acasă. E o poveste complicată până îţi reintri în ritm, până se dezmorţesc degetele şi-ţi aduci aminte acorduri, dar e genul de relaxare supremă pe care toată lumea ar trebui s-o aibă. Studioul de producţie TV pe care-l aveam la Casa Presei l-am transformat în sală de repetiţii şi acum e plin cu instrumente, boxe, microfoane, tobe. Alături de mine sunt alţi jurnalişti foarte buni. N-aş putea spune că avem un stil definit, pentru că acolo suntem oameni din zone care au ascultat muzici diferite… cântăm un pop-rock“, spune Robert Turcescu despre trupa sa.

Casa Presei este alcătuită din Robert Turcescu, Gabriel Basarabescu, Alina Crişan, Radu Cartianu, George Vila şi Alexandru Dăscăloiu, iar anul trecut s-a calificat în finala selecţiei naționale Eurovision cu melodia „Un refren“. Formaţia va cânta în premieră în oraşul de pe Bega. Biletele pentru concertul care va avea loc la Paradisul Piraţilor costă 15 lei, iar apariţia lor de la Club 30 este inclusă în cadrul festivalului Studentfest, biletele pentru acest al doilea concert fiind 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.