La Timişoara se pregăteşte o nouă demolare. Ce caz a prezentat viceprimarul...

La Timişoara se pregăteşte o nouă demolare. Ce caz a prezentat viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Viceprimarul PSD Traian Stoia a făcut publică o nouă ilegalitate din domeniul imobiliar din orașul de pe Bega. La finele acestei săptămâni, pesedistul a informat că, în urma unui control efectuat pe strada Laurian Treboniu numărul 13, s-a descoperit că la apartamentul cu numărul 8 s-au făcut lucrări de extindere cu PVC şi termopan fără aviz din partea Minisiterului Culturii şi a Patrimoniului Naţional.

Viceprimarul a relatat că „proprietarul nu a fost de acord să îşi demoleze construcţia ilegală, iar Poliţia Locală, cu avizul arhitecului şef, a trecut la aplicarea unei sancţiuni de 5.000 de lei, în conformitate cu legislaţia.


În continuare, în condiţiile în care nu îşi demolează construcţia, se va trece la sancţiunea următoare, dosar penal. Oamenii au termen circa o lună de zile pentru a intra în legalitate, după care se vor trezi cu construcția demolată”.

Tot ca urmare a nerespectării legislaţiei în domeniu, primăria a dispus în această iarnă demolarea unui palat ţigănesc din zona Fabric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.