Lepa Brena, așteptată din nou în Banat. Unde și când va avea...

Lepa Brena, așteptată din nou în Banat. Unde și când va avea loc concertul

2
DISTRIBUIȚI

lepa-brena

„Diva din Balcani” va participa la un eveniment care are loc anual, cu ocazia praznicului Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel. Lepa Brena este capul de afiș al evenimentelor programate cu ocazia Zilelor Reșiței, festivități organizate de autoritățile locale în perioada 27-29 iunie 2014. De data aceasta, artista chiar ajunge în Banat. Spectacolele vor avea loc în cartierul Govândari (Lunca Bârzavei), zona Renk, unde festivitățile se vor desfășura pe o suprafaţă de aproximativ 2,5 hectare.

Programul manifestării cuprinde concerte în aer liber susţinute de artişti consacraţi ai muzicii româneşti şi internaţionale, care se vor desfăşura pe parcursul celor trei zile (vineri, sâmbătă şi duminică).


Manifestările vor debuta în data de 27 iunie cu un spectacol de muzică folclorică la care vor evolua solişti vocali şi ansambluri româneşti recunoscute în Banat şi în ţară.

În data de 28 iunie, Andra, una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii actuale româneşti, va fi prezentă pe scena reşiţeană unde va face dovada talentului său muzical printr-un spectacol de excepţie.

Artistă de renume în Balcani, Lepa Brena, care se bucură de un număr impresionant de fani în Banat, va oferi un regal muzical reşiţenilor în data de 29 iunie. Asta după ce un concert al artistei la Timișoara a fost amânat de trei ori, oamenii cerându-și în final înapoi banii dați pe bilete.

”Dacă anul trecut, de Zilele Reşiţei, concertul Draganei Mirkovic a reuşit să reunească peste 60.000 de spectatori, anul acesta, sperăm ca Lepa Brena să atragă un public şi mai numeros, conferind, în acelaşi timp, municipiului Reşiţa o vizibilitate semnificativă atât la nivel regional cât şi la nivel naţional”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.