Lidl a închis primul magazin chiar de 1 mai. Care este motivația

Lidl a închis primul magazin chiar de 1 mai. Care este motivația

0
DISTRIBUIȚI

Trolley in supermarket, exact date

Retailerul german Lidl, a închis, din 1 mai, primul magazin în România. Este vorba de unul dintre cele trei magazine pe care le are în Drobeta-Turnu Severin, transmite Capital.
Motivul închiderii? “Lidl optimizează permanent portofoliul de magazine și depozite, din punct de vedere al rentabilității acestora.


Această analiză presupune atât cumpărarea unor terenuri în locații strategice, pe care sunt construite magazinele sau depozitele Lidl, renovarea unor locaţii strategice, dar și renunțarea la un magazin neprofitabil, amplasat pe un teren a cărui chirie era mult prea mare”, se arată în comunicatul de presă

Potrivit oficialilor companiei, Lidl continuă planurile de expansiune în România în oraşe medii şi mari, cu peste 30.000 de locuitori şi intenţionează să deschidă până la finalul anului până la 15 noi magazine. Totodată Retailerul german de tip discount a achiziţionat terenul  pe care este construit Sediul Regional Nedelea din judeţul Prahova.

Afacerile Lidl au trecut în 2012 de 500 de milioane de euro. După închiderea magazinului din Drobeta-Turnu Severin, retailerul  rămâne cu o reţea locală de 174 de magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.