Manifestare ANTI-AVORT la Timișoara. O cruce, formată din zeci de lumânări, a...

Manifestare ANTI-AVORT la Timișoara. O cruce, formată din zeci de lumânări, a fost așezată pe treptele Catedralei

1
DISTRIBUIȚI

IMG_3424

În amintirea celor 20 de milioane de suflete care nu au mai apucat să vadă lumina zilei pentru că au fost avortați în ultimii 20 de ani, în această seară, treptele Catedralei Mitropolitane din Timișoara au fost luminate de zeci de lumânări, așezate în formă de cruce. O mână de timișoreni, majoritatea membrii ai Asociației Studenților Creștin Ortodocși din România, i-au comemorat, pentru cel de-al șaptelea an consecutiv, pe copiii nenăscuți.

Mai mult, credincioșii au fost invitați la o rugăciune în cadrul acatistului celor 14.000 de prunci uciși de Irod.


“Ziua Copilului reprezintă și ziua copiilor nenăscuți, adică a celor uciși prin avort. Este o tradiție a Asociației Studenților Creștin Ortodocși din România de a organiza “Crucea de lumânări” pe treptele Catedralei. Noi, studenții, dorim să atragem atenția asupra numărului foarte mare de avorturi care au avut loc în țara noastră în ultimii 20 de ani”, ne-a spus Cristian Rădulescu, președintele ASCOR din Timișoara.

Potrivit statisticilor, România ocupă primul loc în Europa la numărul de avorturi. În anul 2012, spre exemplu, s-au realizat în medie 400 de avorturi pe zi.

IMG_3407

1 COMENTARIU

  1. Cea mai mare raspundere o au medicii, care si-au tradat menirea si au participat din plin la acest holocaust al infantilor! Ei trebuiau sa avertizeze statul de eroarea criminala care se face si trebuiau sa initieze un program pentru corecta informare a femeilor care doreau sa savarseasca un astfel de lucru! Da, asta a fost o crima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.