Michi revine pentru prima dată la Timişoara după infarctul suferit toamna trecută....

Michi revine pentru prima dată la Timişoara după infarctul suferit toamna trecută. Eveniment „The Fresh” cu DJ Vadim, Şuie Paparude şi Mighty Boogie

0
DISTRIBUIȚI

suie

Amatorii de muzică elecronică din oraşul nostru au parte de un nou eveniment pus la cale de cei de la The Fresh, în cadrul căruia vor mixa DJ Vadim, Şuie Paparude şi Mighy Boogie.

Michi revine pentru prima dată la Timişoara după problemele de sănătate apărute în toamna trecută chiar după un concert în oraşul de pe Bega şi doreşte să le mulţumescă în mod special personalului Secţiei de anestezie şi terapie intensivă, condusă de profesorul Dorel Săndesc, din cadrul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, dar şi echipelor SMURD Timișoara, Spitalului Municipal Timișoara, Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara – Secția Terapie Intensivă Coronarieni, pentru efortul depus cu grijă și devotare pentru a-l aduce din nou pe scenă în fața publicului mult îndrăgit de către artist.

Michi, Dobrică și Bean, membrii trupei Șuie Paparude, nu au nevoie de nicio introducere. Publicul a dovedit că poate lua nota 10 la recitarea versurilor alături de artiști în timpul concertelor. În 2009 Bean îi ia locul lui Junkyard și băieții dau naștere, paradoxal, unui material discografic inedit, pus liber la descărcat pe site-ul lor oficial. Sound-uri noi din 2010 încoace: bași care distrug bretele și fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate.


Cele 3 hituri Soundcheck, Cea mai bună zi și Moartea boxelor vor fi fredonate din nou în Timișoara. Cu o experiență de aproape două decenii, băieții au cântat în deschiderea Propellerheads, Moby, Ganja Kru, legendara Depeche Mode, Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland, Stereo MC’s și N.O.H.A.

Invitatul special DJ Vadim își justifica statutul de inovator respectabil în industria muzicală prin mai bine de 2500 de gig-uri internaționale, pe de-a lungul și latul a 69 de țări – dintre care menționăm prestigioase sale apariții la Sonar, Glastonbury, Rosklide sau Notting Hill Carnaval, o aventură muzicală începută în ’94 o dată cu înființarea propriului sau label Jazz Fudge, urmând asocierea cu label-ul Ninja Tune în anul următor. Dificil în schimb de descris este sound-ul său eclectic și electric simultan, cu elemente hip-hop și reggae, trip hop, soul, funk, grime, dub și bass, condimentate cu ritmuri africane, house și boogie – ce-ți poți dori mai mult din partea unui artist care a făcut înconjurul lumii în căutare de arome exotice pentru un beat universal? Un evoluționist al sunetului, supranumit și “John Coltrane al Hip-Hop-ului”, DJ Vadim forțează limitele și susține talentul – îi menționăm aici pe “clasicii” underground The Terrorist, Black is the Night, Kill Kill Kill, Soldier, Talk to Me si Bluebird, colaborând și cu Foreign Beggars, SBTRKT, DJ Krush, The Herbaliser, Fat Freddy’s Drop și The Super Furry Animals. Totodată DJ Vadim nu este genul de artist care stagnează în auto-suficiența succesului său personal, ci crează și lansează beat-uri inovatoare, înainte ca Craydon-ul, trip-hop-ul sau glitch-ul să ne fie cunoscute ca genuri, și, în ciuda tuturor încercărilor la care este supus, își extinde aria de interes la clipuri muzicale, fotografie, și de ce nu, și un pop-up restaurant sau bar în viitor, pentru ca nu se știe niciodată ce îți rezerva viitorul.

În deschiderea evenimentului va mixa Mighty Boogie, un artist timișorean cu vechime în zona muzicală influențată de reggae, care tocmai și-a lansat al 2 lea EP “Riding the champion sound”.

Evenimentul va avea loc la Halele Fructus în data de 7 iunie, de la ora 22.00, iar biletele de intrare costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.