Mircea Ionescu Quintus: „Europarlamentarii să fie pătrunşi de importanţa rolului lor, dincolo...

Mircea Ionescu Quintus: „Europarlamentarii să fie pătrunşi de importanţa rolului lor, dincolo de imensele avantaje”

0
DISTRIBUIȚI

mirceaionescuquintus-cugetliber_ro

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a afirmat, după vot, că cei 32 de europarlamentari trebuie „să fie pătrunşi de importanţa rolului lor, dincolo de imensele avantaje avute”, în timp ce europarlamentarul Adina Vălean spune că a votat pentru „libertate în Europa, libertate acasă”.

Mircea Ionescu Quintus a mers duminică, la vot, pentru alegerile europarlamentare, la o secţie amenajată într-o şcoală din Ploieşti, oraş în care locuieşte.

„Important este ca cei 32 să fie pătrunşi de importanţa rolului lor, dincolo de imensele avantaje pe care le au şi pentru care se şi bat unii dintre ei, dar dacă ajung acolo vor vedea că trebuie să îşi facă datoria”, a spus Quintus după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Acesta a adăugat că se teme că românii nu acordă suficientă importanţă alegerilor europarlamentare.

„Am votat cu grija că ai noştri compatrioţi nu dau suficientă importanţă acestor alegeri.


Mie mi se pare că alegerile europarlamentare au aceeaşi importanţă ca şi cele locale. Să nu uităm că cei 32 de români care vor fi aleşi reprezintă ţara noastră în această Uniune Europeană în care ne simţim bine şi în sprijinul căreia trebuie să facem toate eforturile să nu mai fim diferenţiaţi”, a mai spus Mircea Ionescu Quintus.

Tot la Ploieşti a votat şi europarlamentarul PNL Adina Vălean, candidat pentru un nou mandat, ea spunând că îşi doreşte „o Românie prosperă, o naţiune puternică şi, desigur, libertate, libertate în Europa, libertate acasă”.

„Cred că sunt lucrurile pe care fiecare dintre noi şi le doreşte şi cred că o diferenţă se poate face între politicienii care pot să ne şi promoveze”, a spus Adina Vălean.

Fosta campioană mondială la gimnastică Corina Ungureanu, care candidează ca independent la aceste alegeri europarlamentare, a votat şi ea în Prahova, la o secţie din comuna Păuleşti, acolo unde locuieşte.

După vot, Ungureanu a spus că militează pentru „un nou tip de politician, integru şi cu capul sus”.

„Sper ca ziua de astăzi să fie încununată cu succes şi sper să fim drepţi în continuare. Eu pentru asta militez, pentru un nou tip de politician, integru şi cu capul sus”, a afirmat Corina Ungureanu duminică, la secţia de votare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.