Motivul pentru care primarul Timişoarei i s-a plâns preşedintelui Băsescu de premierul...

Motivul pentru care primarul Timişoarei i s-a plâns preşedintelui Băsescu de premierul Victor Ponta

0
DISTRIBUIȚI

ponta_basescu

Cu o întârziere de jumătate de oră față de programul inițial, timp în care a fost reținut pentru poze, președintele Traian Băsescu și-a făcut apariția la Primăria Timișoara, acolo unde a fost întâmpinat de edilul șef Nicolae Robu și de șeful Poliției Locale, Dorel Cojan.

După scurta vizită, care a durat circa cinci minute, primarul a declarat că „am discutat cu domnul președinte despre problemele generale cu care mă confrunt ca primar, despre proiectele pe care le am în implementare, despre proiectele pe care le am pe viitor, despre sursele de finanțare pe care le am până acum.


Domnul președinte mi-a împărtășit puțin din experiența sa de primar general, inclusiv în privința anumitor perturbări pe care le produci inevitabil atunci când implementezi proiecte. I-am spus că la Timișoara sunt peste 100 de lucrări în desfășurare, i-am spus că tocmai pentru că mă bazez pe faptul că cetățenii sunt maturi și înțelepți și înțeleg că totul este pentru binele Timișoarei și al lor am avut curajul să închid traficul cu trei zile de începerea campaniei electorale”.

Despre politică și unificarea dreptei, Robu a spus că „probleme politice am discutat doar tangențial, nu am discutat despre unificarea dreptei, am discutat despre fonduri și sursa fondurilor. Nu puteam să nu scot în evidență că Timișoara nu a primit niciun leu de la guvernul Ponta pentru niciunul din proiectele noastre. Am spus cinstit că nu avem nciun leu în afară de sumele care au făcut obiectul acelor regularizări. Mi-a spus că e foarte bine că am avut curajul să valorific oportunitățile de finanțare europeană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.